trečiadienis, kovo 07, 2007

Eurovision

Eeeiiii, vakar paskaitinejau delfi ir maciau, kad pastaraji savaitgali buvo nacionalinis Eurovizijos finalas. Vel neapsiejo be pykciu, netiketumu ir nesamoniu, ane? :)) Ar rinkotes kur ziuret? Kas labiausiai patiko?
As paziurejau 3 finalines dainas - kad butu taip uch iskart uzveztu, tai nebuvo, bet visgi manau Rutos daina buvo stipriausia, tik nezinau ar su tais kareiviais butume Europa suzaveje :)) Aiste atsilieka per zingsni ar 2 - ji vis bando padaryti tai kas buvo populiaru ir tinkama pries metus ar du. Bet siaip gerai - tik kad nieko nelaimetume :) 4fun bando imti paprastumu, bet manau perdegs naujoke dideleje auditorijoje ir tas "seseliu teatras" nublanks dideleje scenoje...

Kas link dainu konkurso, tai bandau ideti video is kinieciu lempu festivalio. Cia viskas vyksta karaoke ir dainuojama liaudies daina, taip kad pajusit visa atmosfera :))

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

6dieni buvo daug ivykiu ant LT :)
Kaune ziurovai nutrauke macha su LR - pradejo metyti skardines i aikstele :))))) Pirmakart gyvai maciau :)))
Poto eurovizijoje laimejo 4Fun, nors man patiko Saules kliosas. O ruta su savo nacistine apranga gali eiti sleptis - ji is esmes depresija uznesa i scena, neziurint ka bedarytu :))))
Aiste tai tik i FHM fotografuotis, nes su daina, kurios pavadinimas ale "Emocine kryyyyyze" tai lukiskiu karceryje leisti labiausiai nusikaltusiems kaliniams kaip didziausia bausme :))))

Anonimiškas rašė...

Siaip tai nelabai ir buvo vezanciu dainu. Ruta buvo profesionaliausia is trijules ir bent vokalu neapviltu. Militarizmas tai skonio reikalas, bent jau tokiu nebuvo. O is tiesu, tai daugiausia balsu ir gavo nr 3( ka LT puvo paskyre rutai), tik kad galutineje lenteleje nr 3 patapo 4fun ir tai jau kvepia...

Anonimiškas rašė...

Brangi pussesere, su moteriskiu diena! Daug tulpiu...

Anonimiškas rašė...

Miela Zivile,

su Kovo 8aja!!!!!

---<--@

To: Gintarei
Rutos daina buvo tokia nyki, kad ...... Geriausia vare Saules kliosas !!!!!

Zivile rašė...

cia niekas nesvencia kovo 8... bet tulpiu turiu:) isivaizduoji rudeni tulpes? cool:))

Anonimiškas rašė...

http://radzevicius.blogspot.com/

:) prisijungiau
Kolkas tik ispudziai apie kelione i liverpuli :)