penktadienis, kovo 30, 2007

Audros NZ

Kazkokie sie metai neiprasti Zelandijai. Sake, kad vasara veluoja, po to viskas lygtais ir normaliai. Ruduo irgi grazus atrodo kol oras sauletas ir +22-24. Bet kai uzeina lietus, tai net nesinori listi is namu. Baisoka biski. Galvojau cia taip iprasta, bet pasirodo ne! Va pastarasias 2 dienas pyle lietus kaip is kibiro su dideliais vejais. Sedejau uzsidares namie ir dziaugiausi, kad niekur eiti nereikia :) O pasirodo cia didziausia audra NZ per pastaruosius 150 metu! Per 38 valandas kai kur iskrito menesio norma krituliu. Dabar per zinias rodo pilna patvinusiu upiu, vietoviu, plaukiojancias karves, nuplautus namus, isgrauztus ar uzgriuvusius kelius... Praejusi savaitgali keliavome po Coromandeli - dabar tas kelias uzdarytas del uztvindymo ir nuosliauzu. Isivaizduoju, kas butu, jei audra butu prasidejusi musu keliones metu - butume tureje strigti kokioje prieglaudoje :)
Visi kaltina klimato atsilima ir sako, kad kas anksciau buvo karta i 150 metu, dabar gali pasikartoti kas 50 ar 20 metu... Va taip va! Saugokim gamta! :))
Placiau paskaityt ir pasiziurineti nuotraukas galima cia:
http://www.nzherald.co.nz/section/1/story.cfm?c_id=1&objectid=10431630
L.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

oi oi oi !!!! tegul i Lietuva atvaziuoja!!!! tada supras kas yra blogas oras!!!!!!!!!!!!

O tu kada baigsi namie sedet? Davai i koki nors makdonalda chebureku kept :)

vis kapeika uzhsidirbsi :))))

Anonimiškas rašė...

Teisingai FK sako.
Nes dabar ant kiekvieno McDonaldo duru yra 32pt. srifto uzrasas "jaunuoli nesedek tevams ant sprando". Sestadieni LR ziurejom tau darbo skelbimus, bet nieks netiko, nes tau i darba 20 val. reiktu varyt, bet nenustebk, jei ka pasiulysim.