pirmadienis, kovo 19, 2007

Ka veikiam, kai bunam namie:)

Jau antra savaitgali tiek uzsipumpuojam menu, kad greitai noresis kokio popsu popso kad pasidarytu pusiausvyra:) - Auklande menu festivalis.
Siaip juokinga, atvaziavom i Zelandija, o pirmiausia lekiam i tuos renginius kurie yra atvezti is Europos ar kur kitur:)) Bet siaip super. Atsimenu kazkas sake, kad cia uzkampis ir nieko doro nevyksta. Vyksta ir dar kiek. Kiekviena savaitgali praktiskai galvos skausmas, kur geriau eiti. Kad ir si - konkuravo prancuzu modernus baletas su "future music" festivaliu. Matyt cia visai lengva prisikviesti neprasto lygio atlikeju, - visi susigundo zelandija:) Aisku buvo ir baisios nykumos. Kadangi abu esam vidutiniokai muzikos naujovese i viena koncerta ejom savisvietai, susipazinti kas yra eksperimentinis "groovie" ir micro pop. Nu ka.. itariu jei kada sugalvociau kad esu tobula atlikeja ir pametusi visus kompleksus uzlipciau ant scenos butu panasu. Barbara is Vokietijos dar kazkiek stengesi, bet ir tai, pradejo koncerta ir pareiske kad siandien jai norisi groti pianinu, o ne micro electro pop, kaip turetu:) o prancuzas Fredas viesai ispazino meile vienai vietinei ir nusprende groti tik dainas sukurtas jai. Kadangi meile buvo ryskiai labai poros dienu senumo, tai dainos nelabai buvo susiguleje, o jis ir pats stebejosi kad kazkaip negerai jam cia gaunasi.
vat. prikabinu foto is festivalio atidarymo praeita savaitgali. Cia ne gaisras, o abosliuciai nerealus prancuzu pirotechnikos "Groupe F" sou:))

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Ei jus aborigenai!!! Kokia zhole rukot, kad i tokius renginius einat? :))))) Jus geriau papasakokite koks ten vulkanas ishsiverzhe is ezhero!!! Vakar per zhinias machiau :)

Zivile rašė...

eeeeee nevaryk! tokiu eventu Lietuvoj ne nebuna:)o del vulkano tai ka. Is tetes suzinojau:) vietiniams cia ne pati didziausia naujiena. Mes jau du zemes drebejimus pergyvenom - apie viena susiznojom is BBC, apie kita vietinis lietuvis pranese, nes irgi kazkur paskaite:))

Anonimiškas rašė...

nu va :) jums tik toosai ir eventai :) o globalios problemos nerupi :) O Lietuvoje pavasaris :)