trečiadienis, kovo 28, 2007

eiline kovo 28

Kartais dienos buna kitokios nei paprsastai:)

Atleido mano luzeri dyrika. Buvo siek tiek graudu, nes bicui liepe perduoti projektus, susipakuoti ir issinesdinti is pastato per 2 valandas.

I komanda atejo dirbti nauja moteriske Denise. Zyde. Nekencia Lietuvos ir lietuviu, nes jos seneliai ten buvo ziauriai nuzudyti per genocida. Atak!!

Grizus namo valanda negalejau ieiti i buta. Kazkokia kiniete is 16 auksto begamindama padege keptuve (gal toks buvo receptas, tiksliai nezinau:). Tiesa gaisra pati ir uzgesino, bet dumus sugalvojo isvedinti ne pro balkona, o i koridoriu - ko pasekoj visa pasatata evakuavo:) nu ka, pamoka kainavo nemazai. I gaisro alarma is 39 aukstu pastato is karto turi suvaziuoti 7 gaisrines (bent jau taip supasakojo simpatiskas gaisrininkas, kai viskas ejo i pabaiga). Ir jei tai false alarmas del kazkieno kaltes, uz sita vizita reikia susimoketi:))) va. bet ne cia graudziausia. Po to kuriam laikui, net jei incidentas labai minimalus, isjungia liftus. Tiesa, galima palaukti kol juos ijungs, bet as nusprendziau uzlipti. Kas cia tie 32 aukstai kai pagalvoji... budamas apacioj:)

zodziu. visapusiskai turininga diena siandien buvo.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Buna dienu, kai atrodo, kad visas pasaulis pries tave susimoke. Bet buna ir kai norisi visus apkabinti.

Keista, kad pas jus jau eiline kovo 28 baigesi, o pas mus tik prasideda.

Tikriausia jau saldziu sapnu reiketu linketi? :)

Anonimiškas rašė...

Zivile,

Su zydais atsargiai!!!!! I jokias diskusijas nesivelk. Pasakyk, kad uzuojauta ir viskas :) O geriau pasakyk, kad Sarunas Jasikevicius ir Simas Jasaitis is Lietuvos ir jie uz Macabi loshia :))))