antradienis, lapkričio 03, 2009

Melburno taurė 2009

Ne ne. Šiemet ten nėjom:) šiaip keista, kai gyvenom Zelandijoj vis galvodavau, kaip nerealiai faina yra Melburno gyventojams - gauna laisvadienį, pasipuošia suknelėm ir skrybelaitėm ir eina į žirgų lenktynes..
Bet po pernykštės Melburno taurės kažkaip niekaip neradom sau argumentų ko ten eiti. Smagiausia dalis iš viso proceso yra fiksuoti 'elegancijos' nuopuolius - kai ryte tobulai atrodžiusios merginos iki pietų taip nusigeria, kad ropom ieško pamestų batelių ir vemia į skrybėlaites:) Bet panašių situacijų galima prisižiūrėti ir šiaip vėlų penktadienio vakarą mieste, - nereikia tam pirktis bilietų ir investuoti į aprangą:)



Žodžiu, tiesiog atsikėlėm, įsimetėm Jurgos atsiustų Nomedų į krepšį ir išvažiavom iš Melburno. Kažkada laikrašty perskaičiau, kad Viktorijoj yra Great Ocean Road alternatyva apie kurią mažai kas žino: Bunurong marine drive. Vizualiai panašu, turistų nulis ir vietoj 100 km vairuoti reikia tik 15 (tiesa, iki tų 15 tai važiuoti reikia apie pora valandų).




Dar visai netyčia išradom naują surfinimo būdą: fence surfing. Reikia labai labai stipraus vėjo, tvoros, patartina su skardžiu vienoj pusėj - labiau motyvuoja išsilaikyti - ir vualia. Smagu. Jei bandysit su suknele - gausis turbinis Merlin Monro variantas:)



Tiesa, jei kas nors netyčia, dėl visiškai nesuvokiamų priežasčių, norėtumėt įsiminti vietos pavadinimą - labai lengva asociacija. Bunurong - lietuvšikas žodis būnu + neteisingai užrašytas angliškas wrong. Bunurong. Aišku, čia tinka tik vyrams, nes moterys visada gi būna teisios. Nu bet čia tiek to:))

6 komentarai:

Unknown rašė...

ech, kaip grazu ten pas jus!:) kaip tycia TAIP uzsimaniau keliauti :)

Anonimiškas rašė...

Aukso žodžiai, Živile, aukso. Nes jei moterys kartais ir būna neteisios, tai tik todėl, kad kažkada prieš tai vyrai jas buvo suklaidinę.

:))

Evaldas rašė...

a gyvi?

Rimantė rašė...

Neįtikėtina. Grybauji sau ramiai per nuolat skaitomų blog'ų nuorodas ir žagteli nuotraukas pamačiusi - juk Živilė! Politologijos paskaitos, sėdint mokykliniame suole auditorijos šone arba pirmoje eilėje, nes kitaip dėstytojo nesigirdi, gražus raštas konspektuose ir "kas leidžiama Jupiteriui neleidžiama jaučiui" istorija ginantis bakalaurinius darbus... :)
Neįtikėtina. Koks mažas pasaulis interneto dėka...
Šilčiausi linkėjimai iš Kauno!

Zivile rašė...

Vaida - buckis. Nerealu. Truko man tavo sakinio savoj teorijoj, kad oj.

Rimante - ir man kazkokia pro memoria savaite supuole. I Melburna buvo LT ambasados Japonijoj merginos atvaziavusios, tai pries susitinkant galvojau, kad yra nemazai sansu, kad bus kas is kursioku - bet kazkaip nebuvo:)) O skaitai turbut kokona?:) Linkejimai ir tau!

Rimantė rašė...

Živile, aišku, kad Kokoną, tik Kokonas mane kaip Minervą iš kvepalų pasaulio pažįsta :)