pirmadienis, gegužės 18, 2009

Pokerio čempionas - Linas Liūtaširdis

Sekmadienis - pasikeitimai Lietuvoje, pasikeitimai ir pas mus.

Vietoj rinkimų - pokeris

Nors buvome suplanavę ir mes važiuoti balsuoti į Lietuvių klubą Melburne ir net užsiregistravome į rinkimų sąrašus, bet kažkaip nesulaukėme patvirtinimo, kada ir kaip viskas vyks, o ir Melburno pokerio čempionatas prasidėjo kaip tik sekmadienį...

Darbo šiuo metu daug, tai nelabai turėjau šansų sužaisti satelitinių turnyrų į pagrindinį turnyrą, bet pokerio pasiilgau, tai buvau suplanavęs, kad reiks sužaisti mažesnio statymo turnyrus. Sekmadienį kaip tik vienas toks ir prasidėjo...

Kažkaip buvo gera nuojauta, kad turi pasisekti. Va Živilė gavo naują darbą, online turnyruose irgi toli prasimušdavau pastaruoju metu, trumpiau - baltasis periodas. Pradžia nieko gero nežadėjo. Visiškai nėjo korta. Bet įpusėjus turnyrui sugebėjau išsilaikyti su vidutiniu žetonų kiekiu. Ir tada atėjo turnyro lūžio momentas...

Turnyro lūžio momentas

Kadangi startinis mokestis mažas, tai dauguma žaidėjų buvo mėgėjai. Nors jų prisirinko nemažai (498), tačiau dauguma žaidė labai atsargiai ir paprastai nusimesdavo savo kortas, jei neturėdavo kokio monstro. Kai vienas iš mėgėjų eilinį kartą pakėlė statymą mimimumu (ech, kaip sunku versti pokerio terminus į lietuvių kalbą :)), nusprendžiau, kad atėjo laikas užkirsti kelią tokiems "bajeriams" ir sustūmiau visus savo žetonus all-in su KQ. Kai big blind atsibudo ir irgi sustūmė all-in bei pradinis agresorius taip pat all-in - supratau, kad esu "miręs". Big blind atvertė AA, agresorius QQ. Beliko melstis sulaukti dviejų Karalių, bet pirmos trys kortos 9J4... Oh, tereikia 10 ir aš turiu eilę! (10, 10, 10...) ketvirta korta 7. (10, 10, 10...) ir paskutinė korta 10!!! Yahoooo!!!! Aš pasitrigubinau ir tapau lyderiu pagal žetonus!

Po šios "rankos" viskas pasidarė lengviau. Po truputį ir užtikrintai rinkau žetonus ir finalinį stalą pasiekiau lyderis pagal žetonus. Ir nors vienu momentu buvau prie iškritimo ribos, bet sugebėjau išsikapstyti ir po beveik valandą trukusios kovos vienas prieš vieną - tapau Melburno Pokerio Čempionato įvadinio turnyro nugalėtoju:

Melbourne Poker Championships, Event 1 Champion
15,000 AUD puiki paskata jaunos šeimos biudžetui :) Živilei nereikės laukti pirmo atlyginimo batukams, akiniams ir suknelei. Mašina irgi gaus savo užtarnautą duslintuvą ir dar liks bankas kitiems pokerio turnyrams bei cash žaidimams :))

Tiesa, labai įdomiai aprašytas turnyras pačio kazino - Linus The Lionheart!

17 komentarų:

Unknown rašė...

Saunuolis liuc!:)

Danguole rašė...

Spaudziu ir kratau desine. Saunuolis! Na ar as nesakiau Zivai, kad sekme galiausiai vis viena atsuka savo veiduka (tiesa neturejau omeny pokerio)? Tai prasom atideti dali savo prizui kelionei i Veli :))

Evaldas rašė...

Smagu girdet, kad "bresti" kaip zaidejas :)

Vaida rašė...

nu... pokeris ir prezidento rinkimai... ir nusvėrė pokeris?????

Vilmis rašė...

na štai ir bonusą gavot :) sėkmės ir toliau, kad tas baltas periodas kuo ilgiau užsitęstu :)

Linas rašė...

Jaja, uzsienyje dar nebuvo pavyke laimeti jokio turnyro, o ir 500 zaideju "gyvai" dar neteko aplost. Tikekimes ne paskutinis kartas :)

O ka prezidento rinkimai - patys turit rinktis, juk geriau "jauciat pulsa". Nenorekit, kad uzsienio lietuviai ar laikinai isvyke issprestu Lietuvos problemas :))

Unknown rašė...

kaip Zivilei pirmos darbo dienos?????:)cekava be galo...:)

Zivile rašė...

Nu Linai ir uzvaziavai cia su tais rinkimais:) Vaida, pazadu pilietinio svietimo valandele jam kuri vakara:)Nebalsavom nes balsuoti buvo galima tik lietuviu namuose ir tik pora valandu - butent tas pora valandu, kuriu butinai reikejo pokeriui:))

Asta, apie darba butinai parasysiu. Siaip super, tik labai dideli abarotai - mano smenegine nebesupranta, kodel i ja eina ne zinios apie rankdarbius, o visokios technines nesamones;)

FK rašė...

o tai kur darbo ispudziai ?

Linas rašė...

FK, ot koks nekantrus :) palauk savaitgalio ir GAL sulauksi :)) Nepratusi gi ji prie kruvio dabar po metu tinginiavimo :))

Unknown rašė...

laikau kumscius, kad nebutu Z 'triju dienu krizes' kaip kazkadais :))

Linas rašė...

Manau nebus :) Va vis dar negrizta is firmos vakarelio...:)

Vaida rašė...

Gerai, atleidžiu :)) Bet tai kokia nesąmonė, kodėl tik porą valandų, taip trumpai?? ar čia tik nebus koks jau rinkimų teisės neužtikrinimas,aaa??? Ir Linai, niekas ir nesitiki, kad tie trumpam (???:)))) išvažiavę ką nors išspręs, aš čia labiau apie tai, kad nors ir išvažiavę, bet vis tiek dar rūpi, kaip ten kas toj Lietuvoj.. O juk džiaugiuos visai, kad ir biudžetas papildytas, ir va, Linas laimingas :))

Linas rašė...

Vaida: sorry, gal per grubiai parasiau. Jau gavau is Ziviles velniu, kad kaip koks kaimo Jurgis parasiau :)
Ka as norejau pasakyti, kad labai viskas neorganizuota cia Melburne buvo su tais rinkimais. Uzpildem anketas del itraukimo i sarasus paskutine diena berods (per velai susisgribom). Jokio patvirtinimo, kad itraukti i sarasus negavom. Kaip ir tikslesniu instrukciju, kada ir kaip tie rinkimai cia pas mus vyks. Kazkokia bendrine informacija buvo, kad balsavimas vyks tarp 12 ir 14 val Lietuviu Namuose, bet be jokiu datu. Lietuviu Namu web puslapis apie rinkimus ne zodzio. Tai negi vaziuosi i nezinomybe ir parinsies laukdamas ateinanciu zmoniu is "rinkimu stabo", kai pokeris irgi 12 val prasideda...
O del lukesciu, tai kazkaip gaunasi, kad esantys LT nori, kad isvaziavusiems irgi rupetu ir jie balsuotu, o isvaziave noretu, kad esantys LT nepasikliautu vien isvaziavusiais ir patys issirinktu ka reikia. Mes gi atitole "nuo pulso" ir nors paskaitom zinias, iki paskutines dienos, nelabai isivaizdavom kandidatu rinkiminiu programu nuostatu. Va sekmadieni ryte Zivile padare testa www.manobalsas.lt, kad jos lukescius labiausiai atitinka Mazuronio programa, tai ka dabar uz ji balsuot :))
Linkejimai dukroms :)

Gintautas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Gintautas rašė...

Sveikinimui Linusui Lenovui!!! Cia gal tas kur ikure komputeriu gamybos firma LENOVO:)?
Losk, ziurek, kad sektusi ir bark zurnaliugas uz vardo iskraipyma:).

Marius rašė...

Puikiai, sveikinimai!