ketvirtadienis, vasario 12, 2009

Reikorangi avys arba savaitgalis Zelandijoj

Kia Ora.

Šiandien Ignas atsiuntė savo nerealiai tobulas Velingtono nuotraukas. Trumpam pasimiršo visos Viktorijos stichinės nelaimės ir sugrįžo Zelandija. Skubu rašyti, kad spėčiau iki naujo žinių bloko, - kitu atveju, mane vėl užgrauš sąžinė dėl mūsų taip neatsakingai deginto laužo:)

Skrydis per lauza

Čia, jeigu ką, aš savo atletiškiausiu gyvenimo momentu. Ir pašok tu taip į viršų, kai skrandis prikimštas šašlykų, paraugintų agurkų ir lietuviškos duonos, o rankoj stiklinė su tekila. Aišku, komplimentai ir Ignui, jei jam ir kirto tekila bum ir trejos devynerios per galvą – tai tikrai ne mano skrydžio metu:) Mano Linukui nepasisekė būti pagautam skrydžio metu, nors jis guodėsi, kad ne tik laaaabai aukštai pašoko, bet ir ore labai ilgai laikėsi:))

Taigis. Visas susiskridimas tebūtų eilinis 3 dienų pagėrimas, jei ne keli dalykai. Viskas vyko Reikorangi. Tobuliausioj uošvijoj kokią apskritai galima sugalvoti: kalnai, ranča, nieko neįtariančios avys, didžiulis laužas, nerealus oras (toli gražu iki Melburno 46C).

Paparaumu kalnas
Nieko neitariancios avys

Tada apturėjom teisingą sportinę dalį. Žaidimą „per 5 minutes pervaryk 2 avis per vartus“ drąsiai siūlau adaptuoti ir naudoti – atrakcija garantuota. Jei neturit avių, galit varyti vištas ar jūros kiaulytes. Vis tiek nekoordinuoto lakstymo ir juoko bus daugiau, nei rezultatų:)

Sheepgoal'as

Tada, kaip ir priklauso lietuvių susibėgimui, didelė šnekos dalis buvo apie lietuvių kalbą ir jos žodyno turtingumą. Cha! Jei manot, kad tai nuobodu – sužaiskit šitą, vaikų žodynui lavinti skirtą žaidimą. Įtariu, tik Lino ir mano mama jį turėtų įveikti iš karto, ir tai kažin – kaimo genų gali ir pritrūkti:) Mes bandėm ir bandėm, ir dar bandėm. Jau atrodo įsikerti kuo šyvas skiriasi nuo širmo, ir vėl susimakaluoji.

Va. Na ir šiaip kažkaip viskas buvo kūrybingai ir smagiai. Gimė naujo alaus konceptas. Jei kada lentynose pamatysit „Staugūno alų“ – žinokit, kad jo visa strategija ir kūryba atėjo nuo Reikorangi. Nuotraukoj - staugūnai:)

Staugunai

Tai va. Gerai buvo. Danguole, tau 10 balų už renginio organizavimą ir teisingų uošvių turėjimą:)))

8 komentarai:

Unknown rašė...

tobulas savaitgalis :)

Danguole rašė...

Ačiū ačiū...Gal 10 balų ir per daug, kadangi didelė pasibuvimų dalis priklauso nuo dalyvių, todėl tobulumo nemažą dozę įnešėte patys:)

Anonimiškas rašė...

O katrie ten staugūnai? Su spalvotom maikėm?

Zivile rašė...

nu galvoju, kad tikri staugunai yra juodi. O tie spalvoti yra "po" stauguno efektu:) Nu bet teorija dar reikia isdirbti. Sutinku:)))

Anonimiškas rašė...

tai aš gal savo paveiksliukų ir netrauksiu, po visų tobulų foto :)

Zivile rašė...

vilmi, nespazmuok cia. kaip ne kaip, tau atitenka komplimentas uz sugebejima atrinkti graziausias mano nuotraukas:)))

Anonimiškas rašė...

:) tai va trynimo procesas labai lėtas pas mane :) bet vyksta po truputi.

Liudas rašė...

Vieną saulėtą dieną atradau giminingų sielų kitoje rutulio pusėje... Man patinka jūsų stilius, noriu pateikti kelis klausimus tiesiogiai, koks jūsų adresas?
Liudas,
Kosta Rika-Lietuva-N.Zelandija