sekmadienis, liepos 20, 2008

O dabar apie mano darbą...

Kadangi mūsų projektas gan naujas, tai nusprendėme šią savaitę išplatinti pranešimą spaudai tikėdamiesi, kad atsilieps ir pasigaus istoriją apie mus keletas vietinių laikraščių, kokia radijo stotis, o gal ir TV laida. Bet netikėtai sulaukėme susidomėjimo iš TV laidos, kuri transliuojama pačiu geriausiu laiku ir per visą šalį! Atrodytų reiktų tik džiaugtis, bet mano šefui prasidėjo paranoja - "o ką jei čia nori mus "suvaryti" ir ką nors blogai apie mus parodyti?" Mūsų PR agentūros vadybininkė irgi neprisidėjo prie nuraminimo. Ji gan nauja šiame versle ir greičiausiai labai džiaugėsi, kad papuolėme į tokią laidą ir sutiko su viskuo, ko TV prašė ir net negalėjo mums išaiškinti ar sužinoti, koks laidos scenarijus, kokie klausimai bus ir pan. Tai iki filmavimo visi galvojo įvairius galimus scenarijus ir kaip "atsifutbolinti" :) Aš kažkaip iškritau iš konteksto, nes buvau "ramus kaip belgas" - koks tikslas analitinei laidai "suvarinėti" kažkokią nežinomą firmą? Juolab, kad mes nieko blogo nedarome, o siūlome palyginti įvairius finansinius produktus on-line.

Laida praėjo normaliai. Nors ir ne visai tuo kampu parodė kaip mes norėtume, bet viskas buvo teigiama. Taip pat šis įvykis turėjo teigiamos įtakos mūsų puslapiui, nes per kelias dienas buvo padaryti tokie patobulinimai, kurie buvo planuoti ir "daromi" pusę metų :) Matyt australiečiams reikia streso, kad pradėtų dirbti kaip lietuviai :) Kam įdomu, galite pasižiūrėti laidos įrašą.

Ai beja, po laidos gavome e-mail'ą iš kažkokio žurnalisto, kuris rašo apie finansus, tai šefui vėl paranoja - "ką jis mums blogo nori padaryti?". Tai istorija tęsis šią savaitę :)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O as po menesio "atostogu" rytoj kulniuosiu i darba :) Kazkaip ruosiuosi kaip mokinukas rugsejo pirmajai :)

Zivile rašė...

fk as su tavim... as irgi jauciuos lyg ryt butu rugsejo pirmoji ir dar naujoj mokykloj:))