penktadienis, rugsėjo 25, 2009

Melburnas ir Sidnėjus

Kelias dienas darbo reikalais buvau Sidnėjuj. Rojus, ne miestas. Saulė šviečia, šilta, visi šypsosi, mergaitės jau išsitraukusios vasarines sukneles. Visi dalijasi įspūdingom vidury savaitės praūžusios smėlio audros nuotraukom. Streso lygis ore - nulinis.

Išlipi iš lėktuvo Melburne - jausmas kaip po atostogų kokioj Ispanijoj grįžtum į Lietuvą. Lyja, šlapia, visi sulindę į žiemines striukes ir dar kažkokie čiut pikti. Vietoj labas sako: "go saints" arba "go cats". Nežinant konteksto tai skamba kaip "atsiknisk". Žinant kontekstą, tiesiog nekreipi dėmesio, nes visi čia futbolo fanai, o finalas tai ryt:) Streso lygis ore - neišmatuojamas:))))

Žodžiu liūdesys totalus:) Šiandien 1:0 laimi Sidnėjus:)

3 komentarai:

Evaldas rašė...

Vakar per Eurosporta ziurejau kaip ST Kilda padare Buldogus :))))) Visai jegovas zaidimas kaip apie taisykles siek tiek nusimanau :) bet mistikos man dar liko !!!! Ypach kai prabegdami grajokai su peciu stumia kita grajoka :))))) Visai FUN :)

O del miestu skirtumo ..... man dabar atrodo, kad jus gyvenat kokiam Lietuvisko Panevezio analoge :)

Zivile rašė...

O siandien Geelongo kates finale padare St Kilda:) Visas rajonas giliam gedule.

Ir neeeeeeee. Melburnas tikrai ne Panevezio analogas:) jei ne visuotinis pamisimas del sporto ir milijona kartu per diena besikeiciantys orai, Melburnas butu vienas tobuliausiu miestu ever:) rimtai. reikes kada daugiau apie tai parasyti:)

Anonimiškas rašė...

Oi kaip Melburno pasiilgau. Gal jum ten ir šalta, ir šlapia, bet aš savo saulėtą Londoną keiščiau į bet kokį Melburną. Tik gaila kaciu :)