ketvirtadienis, birželio 18, 2009

Darbai

Kai atrodo pamažu pradedi įsivažiuoti į naują gyvenimo ritmą ir pripranti prie minties, kad tai, ką dabar darai, bus tavo karjera artimiausius keletą metų – nei iš šio, nei iš to pradeda išlįsti visokie darbų pasiūlymai, kurie būtų buvę tikrai neprasti ir svarstytini dar prieš gerą mėnesį:)

Klausimynų darbas

Praeitais metais vienoj marketingo tyrimų įmonėj turėjau laikiną darbą su rinkos tyrimais. Taip netyčia išėjo, kad buvau labai ant jų pikta: kad klausimynai šūdini, kad daug spragų jų sudaryme, kad apie daug ką nepagalvota ir apskritai, kad viskas baisiai atmestinai padaryta. Visiems skundžiausi, reiškiau pretenzijas, siūliau visokias savo redakcijas ir t.t.
Prieš porą savaičių jie paskambino ir paklausė ar nenorėčiau pas juos ateidinėti 3 dienas per savaitę ir tuos klausimynus sudarinėti. Aišku, kad būčiau norėjus.. jei būtų paskambinę anksčiau:) Visai smagus darbas ir dar pirmadienį ir penktadienį turėčiau sau!

Laiškas iš LinkedIn’o

Kaip ir dauguma - esu prisiregistravus LinkedIn.com. Visada galvojau, kad ten dar vienas niekam nereikalingas socialinis tinklas, kuris skamba gal ir gudriai, bet jokios apčiuopiamos naudos neduoda. Facebook‘e bent gali slapčia stebėti kaip gyvena kiti žmonės, o kas LinkedIn‘e? Bet ne esmė. Kažkada ėmiau ir užrašiau ten, kad esu Australijoj ir kad ieškau darbo. Parašiau ir pamiršau. O ėmė kažkas ir atrado. Pakvietė į pokalbį. Sakė tinku tobulai. Jiem būtinai reikėjo žmogaus, kuris reklamoj būtų dirbęs su kelionių agentūra ir idealiu atveju su didžiausiu Zelandijos kelionių organizatorium „House of Travel“. Būna ir tokių sutapimų. Norėčiau? Aišku, kad ne. Ypač dabar, kai vis dar kaifuoju nuo to, kad būna darbų, kurie nesikėsina į mano laiką po darbo:)

Nemokamos šukuosenos

O kažkada peroksido apsvaiginta savo kirpėjui prikliedėjau visokių nesąmonių ką jis galėtų daryti, kad geriau susibalansuotų klientų srautai ir t.t. Kaip žinia lengva kliedėti, kai žinai, kad klausosi beveik nieko apie tai nežinantis žmogus.

Tai va. Dabar jis įsitikinęs, kad mainais į nuolatinę ševeliūros priežiūrą aš jam galėčiau karts nuo karto ką nors suorganizuoti. Norėčiau? Aišku, kad norėčiau. Gerai atrodantys plaukai labai subalansuoja moterų pH..

Va taip va. Net nežinau koks istorijos moralas. Bet kai pramuša, tai pramuša. Tiesiog klasikinis užkietėjusių vidurių efektas. Tik su darbu:)

6 komentarai:

Vaida rašė...

O siaubas! bet juk taip maloniai siaubas, kai staiga visi nusprendžia, kad esi jiems reikalingiausias žmogus pasaulyje :)) Aš imčiau šukuosenų reikalą (of course) ir tada jau tą, už kurį daugiausiai duos :) sėkmės!

Justas rašė...

Na va, ne tik beda po viena nevaiksto.
Mano darbo pasiulymai AU dar tvenkiasi, kol kas dar nesiulo (matyt mazai dar norinciu)

Unknown rašė...

Zivile, isivaizduok, kas bus kai baigsis krize...manau liuosiai is tu 200 galesi rinktis :)p.s. grazi blondzinka :)

Vilmis rašė...

Tuoj galėsi atidaryti įdarbinimo agentūrą :)

Zivile rašė...

tai tokie dakykai nutinka karta ir kaip aklai vistai grudas:) o dar turint omeny, kad as darbus keiciu tik tada, kai keiciu sali, tai matyt kad australijos darbu paieska yra baigtas reikalas:))

bet situos kontaktus galiu atiduoti:) kirpyklos dylas TIKRAI vertas demesio. Ech, tik aisku ne tau, Vilmi:P

Valda rašė...

:):) nu geras..kai sekas tai sekas, smagu nu!! dar kart pasikartosiu - ziauriai tinka sukuosena!