šeštadienis, birželio 06, 2009

Apie pasikeitusią kasdienybę

Vakar su Linu gurkšnojom kokteliukus kaimyniniam bariuke ir stebėjomės kokia keistai tuščia mūsų gatvė. Paskui apsižiūrėjom, kad dar tik aštuonios vakaro. Naktinis gyvenimas čia prasideda kokią dešimtą ir dar vėliau. Tada, kai aš knapsėdama ir sunkiai beįsigilindama į turinį, baigiu skaityti paskutinį knygos skyriaus puslapį.  

Kažkaip darbas ir nauja rutina viską labai pakeitė:) 

Gyvenimas „atsitinka“ tik savaitgaliais. O darbo dienom laiko lieka miegui ir darbui. Aišku, slapčia viliuosi, kad greit sugrįšiu į formą ir mes vėl prisijaukinsim savaitės dienas ir kažkaip susidėliosim buitį taip, kad ji nekeltų galvos skausmo. Bet kol kas niekaip nesuprantu kaip namuose, kuriuose praktiškai niekas negyvena, per savaitę gali užsiveisti toks bardakas, kurio sutvarkymui sugaišti pusę šeštadienio. Mistika ir tiek. 

Ok - gero jum savaitgalio. Mum šitas ilgas – beveik visa Australija (išskyrus vakarinę jos dalį) švenčia karalienės gimtadienį. Ir dzin, kad iš tikrųjų jis balandžio mėnesį:) Laisvadieniai yra gerai. Ypač, kai jie atsitinka taip retai kaip čia (sekantis tik lapkritį...)

1 komentaras:

Unknown rašė...

sunku isivaizduoti DARBA po metu bimbinejimo :) o ka jau man sakyti po 2ju ar 3ju.reikes LABAI didelio ikvepimo, kad isivaziuot greiciau :)