pirmadienis, vasario 04, 2008

Zelandijos "small talk"

Pagrindine Zelandijos “small talk” tema yra ka veikei / veiksi savaitgali. Zodziu kiekviena ketvirtadieni / penktadieni taves paklausia kokie savaitgalio planai, ka zadi nuveikti. Atsakyti reikia labai nesigilinant i detales ir is karto perklausti, o ka gi pasnekovas zada veikti. Pirmadieni / antradieni – atitinkamai klausia, tai koks gi buvo tas savaitgalis ir ka veikei. Treciadienis yra nei siokia nei tokia diena (per velu klausti apie praejusi savaitgai ir per anksti apie ateinanti) todel dazniausiai apsiribojama klausimu kaip laikaisi arba aptariamas koks lokalus dalykas – Welingtone, kaip supratu, apsnekamas didelis vejas, o Auklende – dideli transporto kamsciai.
Va. Siaip tai nieko cia ypatingo nera. Kiekviena salis turi skirtingas pokalbiu “apie ora” tematikas ir panasiai. Bet esme ta, kad kuo daugiau kolegu turi, tuo tas ritualas yra ilgesnis ir labiau varantis is proto. O as kolegu naujausiais skaiciavimais turiu 270:)) Zodziu siandien emiau ir suskaiciavau visus “small talk” kuriuos apturejau per nepilnas 5 darbo valandas. Kol kas 21 trumpas pasakojimas kaip su linu visa savaitgali pradrybsojom balkone beskaitydami knygas. Va taip. Galvoju nuo siol i ta trumpa pasakojima itraukti vis nauju anglisku zodziu – tiek kartu pakartojus turbut tikrai zodi isiminciau ilgam:)))O nuotraukoj - stovyklavimo azarto apimtas linas. Susimeistravo palapine balkone ir dziaugiasi pavesiu. Gerai kad dar naktim pareina I lova..

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Che che, Linai esi panašus i liūtą leopoldą iš multiko. Tik to dvasingo dryžuoto kostiumo trūksta.

Cheers,

Jurga R

Linas J rašė...

Ši savaitė labai patogi, nes trečiadienis - laisvadienis. Tad tvarkaraštis toks:
* pirmadienį kalbam apie tai, ką veikėm savaitgalį (regbio čempionatas)
* antradienį kalbam apie tai, ką veiksim trečiadienį
* trečiadienį nekalbam nieko, nes laisvadienis
* ketvirtadienį kalbam apie tai, ką veikėm trečiadienį
* penktadienį kalbam apie tai, ką veiksim savaitgalį

Linas rašė...

Jurga, liutas buvo Bonifacijus, o Leopoldas buvo katinas (gyvenkime draugiskai!). Mes senu multiku parsisiunte prisiziurejome, tai viska zinom :))

Anonimiškas rašė...

sveikas Linai,

neradau tavo el pasto adreso tai rasau cia:)
tavo treidas neblogas..
bet mane i mano m.elisa ir kobe labiau domina tavo al jeferson ir marion...
pagalvok..:)

tomas
statyba
p.s. labai smagus blogas..
ir nors nesam daug bendrave bet kai turiu minute .. kartais atsiverciu.. saunuoliai!!!

Anonimiškas rašė...

Linai, ai, jojo. Bonifacijus. Išsilavinimo spraga. Teks žinias atnaujinti.