penktadienis, vasario 01, 2008

Iseinu is darbo!!

Jau visiems pasakiau, kad iseinu is darbo:)
Is pradziu, praeita savaite, Veronikai, savo tiesioginei bosei. Ta taip apsidziauge, kad net pasidare baisu, jog dziaugiasi manes pagaliau atsikratysianti. Zodziu, iki siol stugauja is laimes, kaip man turetu tikti ir patikti Melburnas, ir kokia sviesi ateitis manes ten laukia. Paskui is karto buvau apdovanota kelioniu vadovais ir zemelapiais po Australija, kas, visgi, yra labai miela.

Tada sios savaites pradzioj pasakiau departamento vadovui. Sitas net zagtelejo is netiketumo. Tada sako: “gal galeciau paklausti kodel?” Nu tada vaizdingai papasakojau apie didi savo jaunuolio karjeros suoli. Suzibejo vyruko akys: zodziai “marketingo direktorius” zelandijoje turi ypatingu galiu. Marketingo dyriku cia patampama po labai labai ilgo buvimo marketingo asistentu, tada (kartais vos ne visa gyvenima) marketingo manageriu ir jau tada karjera yra apvainikuojama marketingo direktoriaus pozicija. Nu aisku, akys dar suzibejo ir del zodzio pokeris – kaip tycia, jis irgi yra pokerio fanas. Zodziu, dabar mane atakuoja pasiulymais susitikti su Linu ir aptarti bendradarbiavimo galimybes.

Ir tada vakar ant laiptu susitikau generalini. Tas eilini karta atidave duokle trandiciniams komplimentams apie lietuviu moteru grozi ir suzinojes, kad isvaziuoju gyventi i Melburna, is karto pasisiule mane rekomenduoti Melburno Ogilviams, kaip nerealu lobi, kurio nevalia prarasti. Zodziu fun. Aisku neaisku ar esu lobis del savo darbinio indelio, ar to del to nerealaus lietuvisko grozio, bet is esmes dzin. Smagu bus tureti atsargini varianta Australijoj.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

bet kaip faina iseiti is darbo ir eiti is esmes - i niekur, tiesa? :)

Sekmes!
Jurga

Anonimiškas rašė...

Oho, koks bus tau geras dabar jausmas, įsivaizduoju. O kada jau tas Melburnas, a?

Jurga Raguckaitė

Zivile rašė...

hmmm faina iseiti is darbo i niekur, bet turiu itarima, kad jei darbas absoliuciai veztu, tai to fainumo turetu buti maziau?

O melburnas turetu atsitikti iki velyku... vis neapsisprendziu ar jau pradeti gilinti zinias apie visus nuodingus gyvius kurie musu ten laukia, ar dar ne:)))