pirmadienis, vasario 18, 2008

Ka veikti vasario 16 diena?

Kadangi mitingu pasirinkimo Zelandijoj vasario 16-osios proga nera, vadinasi reikia svesti. Tai ir sventem:) Vasario 15-ta kepem picas, vasario 16-ta darem tautines instaliacijas ir maudemes zverisko stiprumo Muriwai bangose...
..is vasario 16-os i vasario 17-ta, - kepem kugeli, stugavom kernagio dainas ir, nepatikesit, nusisokom iki negalejimo (viva Dj Youtube!!). Aisku, zalios devynerios, absentas ir tekila bum tikrai neturejo itakos sprendimui vakara pabaigti sokiais. Tiesiog buvom pasiilge sokti. Tikrai.
O vasario 17-ta buvo oficialus vasario 16-osios sutikimas zelandijos lietuviu bendruomenej (kodel diena veliau, - niekas nezino, bet turbut ne esme:). As baisingai laukiau oficialiosios dalies ir pompastiskai skaitomo kokio migracijos departamento laisko lietuviams, gyvenantiems uzsieny, - taip taip nostalgija minejimams jau pradeda po truputi lysti, - bet to nebuvo:) Visi susirinko, pabendravo, pasifotografavo su keletui koncertu i Auklanda atvykusia pianiste Muza R. ir issiskirste namo.

Tiesa, per ta oficialuji minejima viena Zelandijos lietuve mociute sake, kad as esu labai "chubby" (t.y. putli) mergaite. Bet apie sito pasakymo poveiki savo jautriai psichikai parasysiu kada veliau:)))) o dabar valio Lietuvai ir valio Zelandijos lietuviams. Savaitgalis buvo gan intensyvus, bet tobulas:)

1 komentaras:

Gintautas rašė...

Bet jau girti cia fotografavotes -tai visai:)))?