ketvirtadienis, sausio 03, 2008

Lyrinis nukrypimas apie Nomeda

Musu bendranuomis Vilmis grizo is Lietuvos. Su lauktuvem:) ir jau kelinta vakara jis mums tvarkingai israso po doze Nomedos saldainiu. Reikalas skanus, dievinu Nomedas:) Siaip del kazkokiu sunkiai suvokiamu priezasciu tai yra vienintelis dalykas, kurio suvokiamoji verte gerokai padideja kai isvaziuoji is Lietuvos.
Bet istorija is tiesu yra ne apie tai. Sivakar gavom tik viena Nomeda. Pasakiau, kad tikrai visa saldaini suvalgysiu viena. Tada Vilmis dave dar viena, kad uztektu ir Linui.
Manau tai yra tobula tylaus susitaikymo su moteriskiu norais ir vyru lojalumo vienas kitam israiska.

7 komentarai:

Linas J rašė...

Tėvai man prieš savaitę siuntė siuntinį (mokslams) ir klausė, ką man dar atsiųsti. Sakiau, kad "Nomedų". Tai pradėjo atsikalbinėt, klausinėt ar ne geriau būtų "Karališko" (ar kokio ten) šokolado ir klausinėjo, kodėl būtent "Nomedų".

Neturėjau beveik ką atsakyti, kaip tik "ot, todėl".

Anonimiškas rašė...

och zhivile! tylus susitaikymas su moteriskiu norais... och!

Na bet linkejimai Vilmiui.

Gintautas rašė...

ot tarybiniai vaikai:) Jus kaip norit bet man labiau Snickers patinka, o ka jau kalbet apie kinderius...

Linas J rašė...

Stebėjau čia Igno reakciją, kaip perskaitė blogo įrašą - kvykavo iš džiaugsmo, d4l minties gilumo ir dar sakė "Gaidžiai! Ką?"

Vilmis rašė...

Tai kad pamačiau, jog Linas, kaip ir užvakar, gali likti be nieko, nes kai kas yra didelis apžora :) Ir tas skaičius 1, ar 2, ar 3, ar ... reikalo beveik nekeičia :)

Linas J rašė...

Mano pora draugų į NZ paturistaut atvažiuoja, tai sakiau, kad jei nori prisijaukinti vietos lietuvius, tegul veža Nomedas.

Zivile rašė...

:))) o man tevai atsiunte visa maisa nomedu ir dar ten viskokiu saldainiu - saldus dabar mano vakarai:)))