pirmadienis, lapkričio 26, 2007

Vieneri metai NZ!

Siandien sukanka vieneri metai kaip mes Zelandijoj :))
Kai kas netikejo, kad isvaziuosim, kai kas netikejo, kad isikursim ilgam - bet mes isvaziavom ir stai jau metai sauniai isikure gyvenam :) Ilgu pastebejimu ir analiziu, kaip darem po puses metu NZ nebus, bet verta pasakyti, kad po puses metu gyvenimo NZ ivyko kazkoks persilauzimas. Nebera tokio ilgesio, atsirado draugu ir jau pripratome gyventi Auckland'e. Aisku super duper butas irgi labai padejo :) Va dar vasara ateina, tai vel prasides keliones i gamta, i pliazus, i parkus, kur gurksnodami vyna megausimes braskemis...
Bet pastebejom viena nelabai gera dalyka - kazkaip padaugejo ligu. Zivile vis persalus laksto, as irgi sirgau daugiau kartu nei iprasta ir nezinom kas kaltas - ar NZ klimatas (viena valanda gali buti karsta, kita jau vejuota, o dar kita jau gali ir lyti), ar alergijos kazkokios (Ziviles bendradarbiai isaiskino, kad daugeliu zmoniu, kurie atvaziuoja gyventi i Auckland'a, kad ir is kitu NZ miestu, prasideda alergines reakcijos, kurios panasios i sloga ar gripa). Si savaitgali uzpuole kazkoks virusas visus. As kaip visada per 2 dienas persirgau ir jau ok, bet va Zivile vel kosina, o ir kambariokas Vilmis siandien nusiplove is darbo del ligos. Sakom ar tik ta Asta is kur nors kokio pauksiu gripo neuzveze :))
O rytoj isskrendam i pietine sala! Zivilei patvirtino savaites atostogas, as irgi susitariau i Melburna vaziuoti nuo gruodzio 10, taip kad pasisemsim teigiamos energijos, issivalysim plaucius ir galvas nuo visokiu virusu ir vel spygausim, kaip cia viskas tobula :))

9 komentarai:

gadgethack rašė...

Kur pietinėj saloj būsit? Pro mane neprasuksit?

Linas J rašė...

Tai ir tortas tik vienas ir žvakutė tik viena :(

Linas J rašė...

Sveikinu su vieneriais!

Anonimiškas rašė...

Nu ka! Nei cia sveikinti, nei cia dziaugtis, nei cia liudeti :) Kaip suprantu i Lietuva parskristi noro neturit :) tai lieka tik sekmes palinketi :) Ir tiketis, kad kada nors susitiksim :) tik idomu kiek tas "kada nors" truks.

O siaip del tu tobulumu :)))) kryziu kalnas per pilnati rudeni Merlinui Mansonui irgi tobulai atrodytu :)))))

Sekmes!!!

Vilmis rašė...

nea, bro1, buvo Karlsoniškas variantas - keturi torčiukai, be žvakučių :)

Linas J rašė...

Na karlsoniškas/ne karlsoniškas, o turčiukai, tai - ne tas pats kas tortai :)

Anonimiškas rašė...

Trigubi sveikinimai - su jubiliejum, Melburnu ir atostogomis.

Zivile rašė...

oj aciu aciu uz sveikinimus:) ka tik parsibastem is pietines salos. Ignai, laiko atvairuoti iki taves niekaip neturejom - siaip visa kelione truputi primine amazing race serijas, visko daug ir labai greitai..

gadgethack rašė...

na kitą kartą nepasididžiuokit ;)