penktadienis, lapkričio 16, 2007

zivilija is lufthanzos

Kazkaip jau seniai berasiau apie savo darba. O siaip viskas paprasta: naujas departamentas, naujos pindos, naujos taisykles.
Siaip faina, kazkaip atradau nauja savo aistra, bandyti perprasti zmones ir prognozuoti ju elgesi. Siaip man sitas topikas visada buvo idomus, o tokie pervedimai i kitus skyrius tik suteikia galimybe naujoms treniruotems.
Zodziu pas mus pirmas zenklas, kad tave gerbia yra tavo vardas. Cia kaip ir filme "ir velnias devi prada" - buni Emile iki tol, kol verta tavo varda atsiminti. Tai va as esu Zivilija. Kelis kartus korektiskai bandai pataisyti nu bet ka.. Kai kurie nauji klientai jau pradeda vadinti zivile, bet mano direktore dar ne:) tiesa, trecia darbo kartu savaite ji pasiteiravo is kurios salies esu. Kai pasakiau is kurios, apsidziauge: a lufthanza, turit geras avialinijas!! O svarbiausia moteris intelektuali - isvazinejus puse pasaulio, su geografija bedu tikrai neturi - tiesiog as dar nepasirodziau tiek gerai, kad jai tikrai rupetu is kur sita protinga atsirado ir ar galima is ten tokiu pat paimti daugiau. Paprasta. Jokiu emociju, plikas isskaiciavimas. Del to ir nesiparinu. Ir siaip turiu itarima, kad mano varda ir sali ismoks istarti tik po nauju metu, mazdaug sausio gale:))
Antras zenklas, kad tave gerbia - pakvietimas kartu pietauti. Siaip nerealus jausmas, viena akimirka viskas surmuliuoja, antra - pastebi, kad likai viena prie savo kompo. Hmmmm jausmas jau isgyventas - sausi buvo labai panasu, tik tada buvo ne elitine chebra, tai integracija buvo trumpesne. Velgi nesiparinu - laikina:)
O toliau tradiciniai dalykai. Jei del kolegiu demesio ir pagarbos is esmes dzin, nes zinau, kad tai truks tik kuri laika, tai del kurybos nelabai:)) o dabar gi dirbu su zvaigzdem! O ikisk tu kurybininkui zvaigzdei sh**** bryfa, kai jis kuria etikete savo vyninei?!!! prioritetai aiskus. Nu bet cia nieko. Be to visada galima jiems atsikersyti kokiu geleziniu argumentu suzlugdzius ju tobula ideja:))
va taip va. Is intrigu ir adaptacijos puses visai smagu. Bet siaip kazkaip nieko super. Vienintelis dalykas kuris naujas ir idomus, tai kurybos globalumas. Dabar dirbu su Zespri - itariu Zespri kiviu yra ir LT prekybos centruose - tai jei viskas faina, musu darbas bus matomas kone visam pasauly (nu gal ne LT, nes turbut per maza rinka, kad merkti pinigus).
va. O daugiau tas pats: tie patys klientai, tie patys argumentai, tos pacios parkes. Nieko nauja.
ok. kazkaip keistai as cia, pas mane penktadienio naktis, o as kliedziu apie darba:) labanaktis

Komentarų nėra: