ketvirtadienis, gruodžio 06, 2007

Baigesi movemberis

Turbut pirma karta taip dziaugiuosi, kad pagaliau gruodis. Visa lapkriti zelandijos ir australijos diedai (tiesa, sitas reikalas po truputi plinta ir po kitas salis) augina usus ir taip dalyvauja/palaiko/renka babkes prostatos vezio ir kitu vyru sveikatos problemu kampanijai.
Taip taip ar visi zinojot, kad vyru sveikata yra daug trapesne nei moteru?? Ir gyvena jie trumpiau, ir depresija serga dazniau..
Turbut kyla klausimas ko cia tada dziaugtis kad baigesi tas movemberis (moustache + november) - ideja tai visai nieko ir tikslas geras.. Beda tik ta, kad didzioji dalis vaikinu su usais atrodo tragiskai. Siaip tai niekada negalvojau, kad vyru isvaizda is vis gali kaip nors itakoti gyvenimo kokybe, bet pasirodo gali. Darbuke visada yra i ka akis paganyti – berniukai stiliovi, issiciustije. Bet visa lapkriti vaiksciojo su tragiskais usais ir rugtyniavo tarpusavy pas ka daugiau ir greiciau auga.. Brrrrr.. O dar turint omeny, kad usus reikia moketi nesioti ir nuolat tikrinti ar juose nera kokiu pusryciu trupiniu tai is vis..
Vat. O cia mano kolegos. Tiesa cia jau paskutine lapkricio diena ir tie kam nelabai gerai augo, tai uzsiklijavo dirbtinius ir dar pasipuose a la "old man night out", kad usai geriau ziuretusi:)

Kazi o jei moterys, dalyvaudamos krutu vezio kampanijoj, menesi nesiskustu pazastu butu efektyvu ar nelabai?

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

O linio irgi prisidėjo prie vyrų sveikatos išsaugojimo?

AB

Anonimiškas rašė...

Turėjau omeny Lionia

Danguole rašė...

Idėja apie neskustas pažastis gera! Juolab, kad NZ publika tolerantiška. Tačiau bijau, kad maniškis tokiai akcijai nepasirašytų, nes aš jam neleidau auginti ūsų :)