penktadienis, sausio 12, 2007

Keksiukai

Pas mus darbe kasdien desimtai ryto iskepa nerealiu keksiuku. Kas diena jie buna skirtingu skoniu: su melynem, su sokoladu, su rabarbarais, karamelizuotu imbieru, kokosu, romu ir t.t ir panasiai. Kurybiskumo seimininkei tikrai netruksta. Bet idomiausia yra tai, kad keksiuku valgymas yra visuotinai smerkiamas, jei tavo lytis yra moteris. :) Jei esi vyras, - ok. Gali mauroti po kelis. Gali valgyti mazais kasniukais arba susikisti i burna visa is karto.

As kasdien suvalgau po keksiuka. Mano ofisas kitam aukste, tad kelione su keksiuku ir puoduku arbatos i savo darbo vieta buna ilga. Nuo pat pirmos dienos pastebejau, kad keksiukas mano rankoj pritraukia daugiau demesio, nei skrupulingai suderinta apranga ar idomus aksesuarai. Nieko, galvojau, turbut visi pastebi, kad jau iskepe ir patys eina valgyti. Ot ir ne. Siandien viena kolege praeidama pro sali tyliai susnibzdejo, kad “you should watch out your curves” ir reiksmingai palingavo galva. Dar kita atsisuko ir tyliai perklause: “you have at least one per day, a?”. Nu tikrai. Kai atidziau pasiziuri i moteriskiu darbo vienas ant visu monitoriu kabo kokia baisi stora nuotrauka su bikiniu ir deklaracija: daugiau jokiu keksiuku!! Itariu sunku joms buvo stebeti mane, be sazines grauzimo ryjancia keksiukus. :) Vat. Kai juoko delei papasakojau ledo kubeliu dieta (cia tokia, kai vakarienei suvalgai uzsaldytu vandens kubeliu, - tada ne tik negauni jokiu kaloriju, bet ir dar sunaudoji nemazai) jos visai susidomejo. Kai kovoji su kalorijom – jokiu juoku negali buti. :)
Nerealu. Dabar galima paaiskinti masines petrazoliu pjaustymo varzybas per pietu pertrauka. :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Dieta,

Tu joms paaiskink, kad mes Lietuviai, nuo seno naudojam pagoniskaja dieta!!! Kai susidomes kas per velnias tai yra pasakyk - kad nuo 5dienio vakaro iki 7dienio vakaro reikia gerti degtine, o tada nuo 1dienio iki 4dienio nieko valgyti nesinori!!! :)

O siaip keksiukai yra labai skanu!!!!

Anonimiškas rašė...

Zivile, tai beveik Kaunas - pameni kazkada kalbejom, kad gyvendama Kaune ir pati liekniausia mergina pradeda kompleksuoti del savo svorio:))))

Anonimiškas rašė...

Daug daug kelioniu savaitgaliais ir keksiukai ne beda:)
Dar galima laiptais i namus uzlipt ir irgi nera bedos...

Zivile rašė...

hmmmm kasdien i 32 auksta butu nerealu. itariu dirbtiniu sanariu reiketu neuzilgo:)

Anonimiškas rašė...

ei, as pakraupus - joms siek tiek galvoj blogai... tipo naujai kolegei pasakyti "watch your curves"? Grozio pramone ten kirto moterims per smegenis;)