antradienis, sausio 09, 2007

Rotorua

Pasinaudodami, kol Zivile dar nedirba, issinuomavom masina ir nuvykom i Rotorua 3 dienom. Rotorua isikurusi Centriniame Vulkaniniame Ploksciakalnyje apie 3 valandos kelio nuo Aucklando. Pirmas ispudis privaziuojant si miesta, kad jis pats tinkamiausias miestas vyrams - gali gadinti ora kiek nori, nes visada gali apkaltinti aplinka :)) Rotorua isikurusi seismineje zonoje, kur zemeje daug plysiu ir del sulfidu besiverzianciu is zemes gilumos visame mieste tvyro "sugedusio kiausinio" kvapas :) Aplankeme zymiausius geoterminius parkus ir geriausiai apie juos papasakos nuotraukos (spauskite ant nuotraukos, kad paziuret didesne). Gaila, kad musu fotoparatas negali perduoti visu spalvu ir kvapo :))

Kelias i pragara:


Purvo "vonios":


"Sampano baseinas":


Prie "Velnio vonios" (vanduo turetu matytis salotinis, salotinis):


Zymusis Lady Knox geizerio issiverzimas. Tik niekas nereklamuoja, kad pries tai i ji imeta muilo. Tai gal kas nors ir vandeni pumpuoja uz krumu? :))



Pakeles grazumai ir Ziviles tecio svajoniu gyvatvore :))



Roziu sode ir kalnu ezere:


Zivile isbande nauja extrem'a - Sledzinga! Reklaminiuose bukletuose pavaizduoti vaikai, tai galvojom bus lengva ir net as galesiu dalyvauti, bet organizatoriai perspejo, kad reikia buti geros sportines formos ir kad su nugaros trauma dalyvauti extrem'e nepatartina. Sledzingas kazkas panasaus i raftinga, kur plaukiam kalnu upe, bet plaukiama ne plaustu, o daiktu panasiu i roges ir kiekvienas zmogus stengiasi uz save. Pagavau Zivile paskutiniame punkte jau belipancia is vandens. Sakau - ilisk i vandeni dar papozuok! O ji istiesia rankas ir visi pirstai dreba nuo nuovargio :)) Susimuse kelieni i akmenis, riesa, skauda raumenis, bet sypsosi :))

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Chebra - tai jus kaip suprantu nuvaziavote ilsetis :)))))) Mes cia pergyvenam kaip jums sekasi, o jus cia po NZ tik tudy siudy !!!!!! :)
O siaip tai is foto ir reportazu susidaro ispudis, kad labai faina ten visur!!!! Saunu, kad matosi shyyyyyypsenos Jusu veiduose!!!!
Pas mus ant Lt tai niekaip ziema neateina! Tikriausiai jau reikes sezonus sukeisti vietomis :) Vienu zodziu mes irgi dar gyvi!!!!