ketvirtadienis, gruodžio 28, 2006

Waiheke. Svajoniu sala.

Trumpas pasakojimas apie tobula diena, tobuloj saloj. Nutarem ignoruoti pranasaujama lietu, susimetem maudymukus i krepsi ir isplaukem i Waiheke sala. 45 minutes laive ir mes vietoj. Atrodo ispudingai. Eilini karta pasizadu is pirmo atlyginimo nusipirkti nerealu fotika.

Nuomojam dviracius (nuomos tvarka fantastiska: sumoki pinigus, uzrasai varda, pavarde ir adresa, ir pirmyn, jokiu dokumentu, jokiu kreditiniu korteliu), privalomaja tvarka uzsimaunam salmus. Linas, gindamas orientacininko varda, mintinai mokosi salos zemelapi.

Kur bevaziuosi - visur beprotiskai grazu...


... bet vis i kalna, kad ta grozi pamatytum (linkejimai samuoliui, didziam dviraciu myletojui). O i kalna vaziuoti labai sunku. Tom sunkiom akimirkom sita diena buvau paskelbus celiulito ir lasiniuku gedulo diena.
Bet pakeliui buvo ne tik labai grazu. Ech... daug vynuogynu ir vyniniu. Pradejo aisketi del ko visi sako, kad viena diena saloje yra per mazai..
Waihekes papludimiai tobuli. Maudemes tik dvejuose, nors ju yra per 100. Siaip nerealu. Vaziuoji, vaziuoji, sustoji, pasimaudai, vaziuoji toliau.

Pakrantese auga didziuliai medziai, po kuriais slepiasi vidurdienio kaitros issigande tinginiautojai.
Paziurekit kaip tobulai atrodo Linas!!

Nezinau kiek laiko mynem i sita kalna, bet kai pamatai pakalne (nereikia minti pedalu!!) ir dar viena tobula papludimi (sitas Onetangi), apima nerealus jausmas.

va tiek. tobula buvo diena. dabar labai skauda sedynes. itariu skaudes dar gera keleta dieneliu:) guodziuosi, kad Linui gal labiau skauda:)))

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki, Brangieji,

Su Naujaisiai metais. Linksmų, tūriningų ir lengvo įdegio (nu kadplikė ir ausys nesiluptų) metų.

AB & JS

Anonimiškas rašė...

Zdarova,

Ka tik parvarem su Asta is Egipto :) Nauji metai buvo pas arabus! Visai nieko, bet programa mes per Rafesus 100 kart geriau suorganizuotume :)) Linkejimai Jums zelandieciams!!! Pavarges, kad dalinciaus ispudziais :) Bet Jus saunuoliai!!!!!!!!!!!! Labai norisi pas Jus i svecius !!!!

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

ir dar karta su Naujais !!! Isivaizduoju kaip keista turetu buti svesti juos vasara, bet pas mus irgi i ziema nepanaus +8 buvo per naujus Palangoje, tik vanduo turbut biski saltesnis.

Ka veiket kad ne postinat siais metais ?

p.s. sedziu, ryt egzas - bandau mokytis, bet ko tai nesinori visiskai :)))

Sekmes,
Renis

Anonimiškas rašė...

foto from Egypt

http://photos.yahoo.com/efka1976