ketvirtadienis, balandžio 05, 2012

Išėjau iš darbo - pagaliau...

Po 4 metų, pagaliau apsisprendžiau ir išėjau iš darbo. Šiandien buvo paskutinė diena :)

Po eilinių nesamonių darbe, pasisodinau Živile vakare ir paklausiau - "Kaip tu žiūrėtum, jei aš išeičiau iš darbo?" Kadangi jai matyt įgrįso mano burbėjimas kas vakarą, o ir neseniai buvo paaukštinta pareigose (Yay!), tai gavau palaiminimą :) Taigi sulaukiau penktadienio, kai man perveda atlyginimą (visko gali atsitikti iš pykčio :)) ir įteikiau atsistatydinimo pareiškimą. Kadangi turiu prikaupęs virš 4 savaičių atostogų, tai bandžiau išeiti tą pačią dieną, bet nepavyko. :) Sutarėm, kad turėsiu atidirbti 2 savaites ir perduoti visus reikalus. Bet Velykų proga susitaupė viena diena :))

Aišku pradėjo klausinėti - ar turiu kažką kitą susiradęs, ką veiksiu, bet aš pirmiausiai noriu pailsėti keletą savaičių, o tada nuspresiu ką daryti. Yra keletas variantų:
  • ieškotis darbo agentūroje grynai besispecializuojančioje SEO/PPC, arba
  • užsukti savo online verslą.
Su pirmuoju variantu yra šiek tiek problemų, nes pagrindinės digital agencies įsikūrusios Sidnėjuje. Persikraustyti nebūtų problema, nes ir visi Živilės pagrindiniai klientai yra Sidnėjuje, tai ji atidarytų firmos atstovybę ten. Bet, kad mums visai patinka Melburnas :) Tai greičiausiai liksiu prie antrojo varianto, juolab, kad sulaukiau bent keleto pasiūlymų daryti tai, ką darau dabar...

Ai tiesa, išėjimas iš darbo neapsiėjo be problemų. Pastaruoju metu Google atliko labai daug atnaujinimų ir visiems, kas nors kiek dirbtinai kūrė/pirko nuorodas į savo svetaines atsiuntė perspėjimą. Kaip tik tą penktadienį gavom perspėjimą ir mes. Man iškart suveikė pareigingumo jausmas ir aš pranešiau savo bosui, kad jau prieš savaitgalį galėtume imtis kažkokių veiksmų. Tai mano bosas iškart įtarė, kad aš specialiai kažką pridirbau ir dėl to atsistatydinu. Bet kaip visada tiesiai manęs to nepaklausė - per kitus sužinojau :) Tai dar ir dabar mane kaltina, nesvarbu, kad per pastarąjį mėnesį Google išsiuntinėjo virš 2 milijonų tokių pranešimų :))

Tai ir gerai, kad išeinu iš darbo, nes visai išvarytų iš proto. O dar ir laikas koks - Velykos, atsinaujinimo metas :) Ta proga ryt skrendam į Borneo salą pailsėt. Apie kelionę - sugrįžus...

8 komentarai:

Aidas rašė...

pokyčiai gyvenime būtini

Andrius B rašė...

Daryk savo, galima užsukti importą eksportą iš/į LT.

Vilmis rašė...

4 metai tai labai jau daug. Pats laikas...O ir pagal jūsų šeimos tradicijas, dabar tavo eilė pailsėti nuo darbo :D

Evaldas rašė...

kaip as tave suprantu :)

Unknown rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Linas rašė...

Asta, be pavardziu prasyciau :)

Asta rašė...

irasykit kita posta, prasau, nes sito pavadinimas labai jau gundo :)

Giedre rašė...

Abiems sveikinimai!