šeštadienis, sausio 29, 2011

Stingo koncertas Melburne

Vakar buvom Stingo koncerte. Šįkart Stingo pasirodymas buvo kartu su Melburno Simfoniniu Orkestru po atviru dangumi, todėl tikėjomės nuostabaus vakaro...

Vis dar negalim priprasti, kad Australijoj, jei pasako, kad koncertas prasidės 19.30, tai ir prasidės punktualiai. Jei pasako, kad vartai atidaromi 18 val, tai ir turi atvykti 18 val, jei nori gauti kiek geresnę vietą ant pievutės prieš sceną. Mes atvarėm apie 18.30 ir jau šniūrai žmonių traukė į Sidney Myer Music Bowl. Pievutė prieš sceną jau buvo nusėsta. Teko bazuotis kažkiek šone ir dėl to nukentėjo garso kokybė...

Bet vis tiek vakaras praėjo šauniai. Darius grįžęs iš Perto po dviejų savaičių, tai kalbos buvo į valias ir Stingo koncertas buvo kaip foninė muzika :) Tiesa, gal kiek brangoka foninė muzika, bet ko norėt - aplinka superinė, visi sėdi ant pievutės, gurkšnoja vyną, valgo sūrį, braškes ir klausosi muzikos... Dabar galvojam, gal ir mums reikėtų nusipirkti specialias sulankstomas kėdutes - žymiai patogiau ir koncertuose ir pliaže.

O Stingas savo atidirbo - trijų valandų koncertas su senais ir naujais gabalais praėjo nepastebimai, tiesa į vakarą atšalo ir šiandien Živilė jau šniurkščioja nosį. Ne kas, ypač, kai rytoj pranašauja +40 :)

P.S. Pasirodo ne mums vieniems trūko garso. Va per žinias pranešinėja, kad "pikti Stingo fanai reikalauja grąžinti pinigus už koncertą, nes jie nieko negirdėjo". Reiks pažiūrėti kaip čia viskas vystysis, reikės gal ir mums refund'o paprašyt :))

2 komentarai:

Vaida rašė...

nu man rodos, kad kaltas čia žanras - orkestras stadionui retai kada tinka.. bet jūs parašykit ką nors apie tą uraganą, kur jus užpuolė.. o tai viską iš žiniasklaidos, lyg pirmų lūpų neturėtumėm :)

Linas rašė...

Tai kad mes irgi tik is ziniasklaidos visa informacija gaunam. Nes uraganas, tai uz tukstanciu kilometru...
Is tikruju, net uzknisa kaip komercines televizijos bando sukurti drama is bet kokiu smulkmenu - "paziurekite i jachtas uz mano nugaros, kaip baisu - inkarai nutraukti, jachtos ismestos i kranta...", o uz nugaros nieko panasaus. Na plaukioja jachtos su nutrauktais inkarais, bet kam taip dramatizuoti...:)