šeštadienis, balandžio 10, 2010

Namai

Šiandien nauji mūsų namų savininkai buvo atėję apsižiūrėti savo pirkinio, o tai butuką matė, tik vieną kartą - prieš perkant.

Pirma įžygiavo agentė. Baisiai pasitikinti savim. Iš paskos - baugščiai susigūžę savininkai: pagyvenus pora ir jų sūnus. Iš kart pagalvojom, kad kažkas ne taip. Australai paprastai neatsiprašinėja milijoną kartų už sudrumstą privatumą ir niekada nepuola prie durų nusimaudinėti batų.

Pasirodo nupirko mūsų namus rusai:) T.y. tėvai nupirko butą savo sūnui. Dovanų. Kad išsikraustytų kuo greičiau:) Bet tokie labai drovūs rusai papuolė. Kiek drąsesni pasidarydavo tik rusiškai tarp savęs besišnekučiuodami - niekas "nesupranta" gi:) Taip sužinojom, kad jiem nepatinka mūsų namų dekoras:) ech. Visiems neįtiksi gi.

O apačioj kelios mūsų namų nuotraukos. Fotografuota Astos, kai ji pas mus viešėjo sausį. Matyt man desperatiškai reikia viešo patvirtinimo, kad viskas su tais mūsų namais yra gerai:) tai pagirkit, jei ką.. ;))))

Namų kiemas. Ex bažnyčioj gyvena trys šeimos. Baisiai pavydu man. Aš irgi taip noriu.


Svetainė. Paveiksliukai ant sienos ne šiaip sau sukabinti - už jų nemažos skylės sienoj, likusios nuo buvusių gyventojų bandymų gerai pakabinti ant sienos plazminį televizorių:) Taburetės - DIY. Radau išmestas. Širdis apsipylė krauju, kaip galima tokias gražias išmesti. Nudažiau, numezgiau kepures ir dabar naudojam kaip staliukus pusryčiam valgyti:)


Lino vieta. Abi kėdės DIY. Akėčios ant sienos irgi ne šiaip sau. Turbūt ir ant šitos sienos bandė plazminį teliką kabinti, nes skylių bele kiek:)


Miegamasis. Pusbroliuko dovanota pandos reprodukcija:) Apšepusią lentą po langu uždažiau dažais ant kurių galima peckioti kreidutėm. Nepeckiojam. O slapta tikėjausi, kad Linas ten man kada kokį meilės prisipažinimą surašys. Miegamasis gi čia galų gale:)


Dar vienas DIY miegamajam. Irgi skylei sienoj užkimšti (nu daug jų pas mus kažkaip išpuolė). Tokias pat akėčias kaip svetainėj aptraukiau paminkštinimu, ir vinukais užkaliau medžiagos gabalą, ant kurio markeriu užpiešiau du paukštukus (miegamasis gi čia, nu:))


Miegamojo bardakas. Šita dalis rusams sukėlė daugiausiai šoko:) Nu bet gražių batų dėžučių negaliu išmesti. Gaila. O kažkur jas sudėti tai reikia:) Be to reikia padėjimo ir (vieninteliam) Lino pokerio trofėjui:)))


Va taip va. Nuomos sutartis baigiasi rugpjūčio pradžioj. Kraustysimės kažkur kitur. Beveik laukiu. Kažkaip labai aplipom visokiais daiktais, tai kraustynės bus gera proga atsikratyti viskuo ko nereikia:)

14 komentarų:

Šarūnė rašė...

Sveiki, čia aš iš tų, kurie netyčia užklydę pasilieka ilgiau. Dar visko neperskaičiau, bet prilipau ilgam :)
Kadangi dabar "sergu" Australija, tai man jūsų šis blogas atgaiva dūšiai.
Linkėjimai iš Vilniaus. Šarūnė

Milda rašė...

Haha! Smagi pastabėlė apie batus. Labai geras rytiečio indikatorius. Bet aš pvz visada ir visur nusiaunu, negaliu tiesiog su batais po svetimus (arba savus) namus lakstyt nors ir milijoną kartų paklausia - kodėl :) Įaugę į kraują kažkaip :))

gin rašė...

smagių rudeninių- pavasarinių permainų :)
o kada vestuvės?

Linas J rašė...

Viskas ne tik kad gerai su jūsų namais. Aš tai nesu didelis estetas, bet Tania buvo jūsų namų sužavėta...

Zivile rašė...

:) matai - paprasyk ir gausi:)
Aciu bro1, - kritikos ir pagyru pusiausvyra sekmingai atstatyta:)))

Sarune - smagu, kad randi ka skaityti:) o del Australijos - lengviausias budas pasveikti yra atvaziuoti:)

Ziupsneli druskos - batu nusimovimo tema dabar pasidare kazkaip idomi visai:) Viena mano drauge is kinijos pasakojo, kad jos mociute tikedavo, kad nusimaudamas batus prie namu duru - i namus neinesi isorinio pasaulio blogio, kas numetus simboline kalba turbut reiskia kokias uzkreciamas ligas ir kita bruda. (e.g. isivaizduok ililpi i suda, prasieini kilimu, ir kas nors pasigauna ka nors bjauraus is to sudo).. zodziu pasiklausinesiu kodel australai nenusimauna batu. bais idomu dabar:)

gin - vestuviu nebus:)

Vilmis rašė...

o kodėl nebus? galvojau prieš išvažiuojant iš OZ šalies, dar ir sudalyvauti spėsiu :D

Zivile rašė...

O kada isvaziuoji? tau net be vestuviu prikauso su mum geros sampes isgerti:)

Unknown rašė...

Mane tai biesina ziauriai, kai kokie buities daiktu taisytojai eina su batais i buta. Toks shudas uzverda, kad shakes. Sakiau reikes nusipirkti celofankes (tos, kurias reikia i reanimacija pvz uzsideti del svaos). O kas svarbiausia dauguma seimos daktariu kai ateina pas kudiki serganti arba naujagimi taip pat klampoja su savo kanopom..ziema...katastrofa! :)
Zivile, kazka praleidau, ar nezinore dar kur kraustysites?!Ar nesakaj? :)

Unknown rašė...

....o i vestuves tikiuosi is anksto pakviesit - musu daug ir reik planuot pries metus :) pvz mes jau suplanavom, kad po metu su Radzevicium vaziuosim i Paryziu :) Kad 2012 svesim 10 metu sutuoktuves Maldyvuose ar kur Karibuose :)
vis vien gi rengsies ta balta suknia anksciau ar veliau :)))

Vilmis rašė...

Kažkada viduržiemį greičiausiai. Dar gal nebūsit spėję buto pakeisti. Datos tiksliai nežinau, tai tikriausiai reiks air asia paslaugomis naudotis paskutinę minutę ir kadangi jie tik iš MLB skraido, tai teks prašytis į svečius :)

Anonimiškas rašė...

Taigi jie rusai, jiems ir negalėjo patikti toks minimalistinis stilius!!!!! :)) reikėjo paskui, išlydint išsiduoti :))))))Man patinka visi jūsų DIY - ir paukščiukai ir taburetės, atrodo, aprašytos jau anksčiau.. tikrai tikrai :)

Dabar apie kitus reikalus. Kai ką tik susižadėjusios poros vienas atstovų pareiškia, kad vestuvių nebus, pagalvokime, ką galima pagalvoti.. ??? :))))) nosis ištįso iki pat Australijos, tikintis išsamesnio pasiaiškinimo :)))

Asta, mano daktarė - visada nusimauna.. ;)

Unknown rašė...

Vaida, zinau - vienintele Solveiga, kuri nusimauna...uz papildomus 200 Lt :)

Linas rašė...

Asta:
Kur kraustysimes dar nezinom. Pradesim ieskoti kazkur apie birzeli. Australijoj paprastai, kai apziuri buta ir jei tave patvirtina, tai reikia isikraustyti per savaite ar dvi. Nenori kraustytis, bet nori buto? Mokek! Taigi, norint gauti faina buta reikia sekmes ir kad taimingas sutaptu...

Vaida:
Kai Zivile uzsimane ziedo, tai ir pasipirsau :) Pries tai 5 metus net purtydavosi vos uzsiminus :). Taip ir su vestuvemis - kai atsiras poreikis, tai ir bus tos vestuves. Kiba jos ka cia pakeis...

Vaida rašė...

Asta, eik tu, tiek pabrango???

Linai, viską supratau. viskas aišku.
p.s. mūsų vestuvės buvo susirašymas, bet.. Bložių vestuvės buvo tokios smagios, kad aš irgi užsimaniau ;) taigi..