sekmadienis, balandžio 18, 2010

Bobų vasara Melburne

Šis savaitgalis buvo ale bobų vasara Melburne - +26-27, saulėta, jokio vėjo - pats tas važiuoti į mūsų paplūdimį :)

Kadangi vasaros sezonas baigėsi ir paplūdymyje gelbėtojų jau nebėra - banglentininkai ir žvejai negali atsidžiaugti, kad netrukdomi gali pažvejoti ir pasurfinti:



Bet be gelbėtojų ir be kitų besimaudančiųjų šiek tiek nedrąsu vieniems maudytis tokios bangose. Tai teko "pliuškentis" tik iki kelių. Pliuškentis - sąlyginis pavadinimas. Gaudyti bangą į krantą neišeina, bet atradom naują būdą džiaugtis vandenynu - "važiavimas dviračiu su purslais". Kadangi Australijoj gajus šūkis "never swim alone", tai nuotraukų iš maudynių nebus :)

O šiaip pas mus nieko naujo. Daug dirbam, todėl sulaukę savaitgalio labai džiaugiamės, kad galim nieko neveikti ir žiūrėti filmus. Va šiandien žiūrėjom "Zero II" :) Tiesa, Živilė neseniai "atrado" dar vieną iPod panaudojimą - vietoj muzikos klausytis audio knygas. Tai tiek užsivežė, kad net pliaže nesiskyrė su iPod:



Geros ir jums ne bobų vasaros ir tegu vulkano dulkės jūsų neužpusto :)

6 komentarai:

Renatas rašė...

Sveiki,
nu ir grozis pas jus bobu vasara ...

viz3 rašė...

Kas mum tie vulkanai, mes tik Kubiliaus bijom...
Beje, o ar žinot apie sveikatos draudimo mokestį už praeitus metus emigrantams ir bedarbiams? Emigrantai turi (turėjo) deklaruot išvykimą migracijos departamente, kurie nedeklaravo, gaus pasiūlymą susimokėt 72Lt*12 mėn.~800Lt už 2009 metus.
Tokiam fone jūsų ruduo atrodo gražiau už mūsų pavasarį;)

Zivile rašė...

negaila gi. lietuvai cia. susimokesim. ismokslino. i gyvenima isleido. o mes nieksai. isvaziave. svetimai valstybei moksecius mokam. ir lietuvai sumokesim. negaila gi:))))

o siaip stengiuos apie tai negalvoti. grize per kaledas pasitikrinom sveikata uz tiek, kad abu 2 metu mokescius beveik issimoketume:) be to kaip suprantu artimiausias punktas kur deklaruoti isvaziavima yra japonijoj? (paskutinis sakinys googlej netikrintas, tad gali buti tik gandai:)))

viz3 rašė...

Negeručiai, negeručiai... Padorus lietuvis turi būt užsiregistravęs darbo biržoj:)

viz3 rašė...

Per tą kubilių pamiršau vulkaną. Tiksliau, apie tikrąją lėktuvų neskraidymo priežastį
(jei mėgstat sąmokslo teorijas): http://oohoo.livejournal.com/75732.html#cutid1
Radau pas http://vklase.livejournal.com/

Unknown rašė...

ech....koks grozis :)