šeštadienis, rugpjūčio 08, 2009

Viktorijos Pokerio Čempionatas

Rugpjūčio mėnesį prasidėjo Viktorijos Pokerio Čempionatas Melburne. Taip kad 2 savaites aš užsiėmęs šeimos biudžeto papildymu :)

Vakar viename turnyre jau išsilaikiau pirmą dieną ir pasiekiau antrą dieną. Tiesa, visiškai nėjo korta ir žetonų likę ne per daugiausiai. Na bet gal rytoj pradės fantastiškai sektis ir pavyks prasimušti toliau :)

Bandau prikalbinti ir Živilę sudalyvauti "Ladies Only" pokerio turnyre :) Bet Živilė dalyvauja visokiuose firmos baliuose, tai dar neturėjau progos išgauti sutikimo :) Kitą savaitgalį man pagrindinis turnyras, taip kad naujienų bloge teks palaukti...

O čia aš in action :)

Linas Pokerio Turnyre

15 komentarų:

Vaida rašė...

Oj, bet gi visas pasislėpęs! taip neįdomu.

Linas rašė...

Čia gi pokeris - game of imperfect information ir kuo mažiau informacijos nutransliuoji, tuo didesnį pranašumą turi...

Zivile rašė...

nu man tai pasakojo, kad prie stalo zaide mergina be liemeneles, tai visi bicai nuleide akis zaide, kad neatrodytu jog i jos spenelius vepso:)

FK rašė...

o as buciau vepsojes :)
o tu prie stalo juokauji ar rimtai zaidi ?

Vaida rašė...

nu jo jo, bet... aš tikrai nieko nežinau apie pokerį, nu ok, labiau tiesybė būtų sakyti - labai mažai žinau, tačiau kažkodėl turiu įspūdį, kad kai pokeristai taip apsimuturiuoja ir pasislepia, pagrindinė žinia, kurią jie transliuoja, yra: aš esu nepatyręs ir nepasitikiu savimi.
ir per beveik metus, kiek dirbau Poker room'e, tik vienas kitas pasitaikydavo toks pasipuošęs.. Mano draugelis highroller'is irgi žaisdavo, kaip stovi.. O jis iš pokerio gyvendavo. ir neblogai gyvendavo..
Nors aš apie Tave tikrai niekaip blogai negalvoju, nepergyvenk, tačiau prašau paaiškinti žaliems. :)
p.s. tikiuosi, sekasi gerai so far?

Vaida rašė...

ir dar. jūs esat vieni iš tų kelių mano mėgstamiausių blogų, nu kodėl taip retai rašot? nu kodėl????

:)

Linas J rašė...

Sėkmės čempionate.

Ką spalo antroj pusėj veikiat? Ar priimsit savaitgaliui į svečius?

Linas J rašė...

spalio :)

Linas rašė...

Vaida,

Yra net keletas priezasciu, kodel "pokeristai taip apsimuturiuoja".

Pirma, casino kaip zinia daznai "pasistengia" su condition'u ir man, pavyzdziui, visuomet buna salta. Tai megztiniai su kapisonu yra mano issigelbejimas :)

Antra, buna zmoniu, kurie turi nevaldomu tiku - tam tikrose situacijose israusta (ausys pvz), pradeda pulsuoti venos ant kaklo ar riesu ir pan. Tokiu atveju visokie apdangalai padeda. Gerai, kad tokiu problemu lygtais nera :)

Trecia, reikia ne tik kad "nenutransliuoti" informacijos apie save, bet ir susirinkti kuo daugiau infrmacijos is kitu. As pakankamai pasitikiu savo "poker face", bet su akiniais nuo saules as galiu nepastebimai stebeti visus aplinkui. O turnyruose, kur zaidejai keiciasi gan daznai - tai didelis privalumas...

Visai kas kita Cash Game. Ypac highrollers. Ten jau vienas kita pazista kaip nuluptus ir nera ko sleptis ir stebeti. Tada galima ir pajuokauti (-->FK), ypac jei sekasi :)

O del nedazno rasymo, taigi blogas taip ir vadinasi "Nereguliarios Transliacijos..." :)

Linas rašė...

bro1: planas buvo i Fiji dumti pries vasara...

Vilmis rašė...

o seniai jau apranga pasikeitei? šita gal sėkmingesnė? :)

Zivile rašė...

Bro1 - brukstelk i meila kada planuoji pributi - visa spali isvaziave tai tikrai nebusim:)

Vaida - kazkaip net smagiau pasidare, kad kazkam musu bloga patinka skaityti:) siaip man dabar blogo krize, bet linas dar laikosi:)

Justas rašė...

Skaitom, skaitom...

Gintautas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Ei, jusu blogas tikrai superinis. Skaitau ir laukiu laukiu laukiu nauju irasu :)
Linkejimai!