ketvirtadienis, sausio 22, 2009

Australian Open

Melburnas - sportiškas miestas. Vienas iš didžiausių sportinių renginių - Australian Open teniso turnyras.

Kadangi mano viršininkai "jaunystėje" nemažai žaidė tenisą, tai apsilankymas Australian Open kaip ir būtinas. Tokiai progai sugalvojo ir pretekstą - teambuilding'as :)

Taigi vakar su visa komanda ėjom į tenisą. Iš vienos pusės gerai - galvos pravėdinimas viduryje savaitės ir nauja patirtis (dar neteko žiūrėti tokio rango teniso varžybų gyvai). Iš kitos pusės - anoks čia "galvos pravėdinimas", kai lauke +35. Teko apsišarvuoti kremais nuo saulės ir vandens buteliukais. Vietiniai dar labiau patyrę - buteliukai su vandeniu šaltkrepšiuose, nes vanduo sušyla per valandą; keli rankšluostukai prakaitui nusišluostyti; netgi iš vakaro užšaldytas ledo gabalas plastikiniame butelyje - labai gerai atvėsina prisidėjus prie veido arba norint atsigerti ko nors super šalto...

Žmonių daugybė. Norint patekti į kai kuriuos mačus reikėjo atstovėti eilę prie kortų. Visi stebėjosi, kad tikrai labai daug žmonių. Paskui paaiškėjo, kad tą dieną buvo pasiektas Grand Slam turnyrų lankomumo rekordas - per dieną apsilankė 63557 žmonės...
Šiaip keista, vidurys darbo savaitės, o ir laikai atseit nekokie, juk krizė. Anokia čia krizė - pilna europiečių ir migrantų iš Europos palaikančių saviškius (visi labai bijo kroatų ir serbų konfrontacijų); pilna tėvų su vaikais, nes vasaros atostogos; na ir dar visokių "teambuilder'ių" :))

Australian OpenNuotrauka gal ir ne geriausiai perteikia atmosferą, bet aš neturiu tokio "aparato" kaip nekurie:

FotografasO ryt antras šansas užkariauti pokerio pasaulį. Gal po pusvalandžio neiškrisiu :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gerulis cia!!!

Unknown rašė...

Vakar su Fk ziurejom pokerio turnyra per eurosporta. rode lietuvi Antana is Australijos:)
sekmes pokeriukyje!linkiu nusluot 2 mln kaip Antanux :)

Zivile rašė...

ech galejo siandien jie eiti tymbildintis - kalesi serbai su kroatais, bicas su nuogu pimpiu lakste po aikstyna. Smagumelis.

Gintautas rašė...

Tai kas idomiau, kad europieciai kalasi ar kad bicas plikas lakste?

Anonimiškas rašė...

Zivilei:

http://www.apartmenttherapy.com/