ketvirtadienis, lapkričio 13, 2008

Rankdarbiai II

Tęsiant rankdarbių temą:) tiesą sakant, kai sužinojau, kad gali tekti kraustytis – apsižliumbiau. Kiekvieną kartą su Linu praeidami pro kokius namus su nuomos iškaba, vienas kitam pasidžiaugdavom, kad 3 mėnesius trukusios buto paieškos pagaliau baigėsi. Ką gi, gali prasidėti vėl. Kitą savaitgalį aukcionas, ir jeigu jo nenupirks koks investuotojas, vėl būsim benamiai.
Tiek to. Kurį laiką buvau sugalvojus, kad reikia baigti su visais rankdarbiais, nes kaip ir neapsimoka megzti servetėlių, kai nežinai kokioj skylėj galim apsigyventi. Bet persigalvojau. Net jei iš šitų namų ir reikės išsikraustyti, tai atsitiks tik po naujų metų. Ir kažkaip nyku gyventi tiek laiko visiškai nesinchronizuotoj įvairių, vienas prie kito nederančių, iš bele kur surinktų daiktų kratalynėj.
Tai va. Užsipirkau baltų ir juodų dažų, pusę metro baisiai gražios baldinės medžiagos iš IKEA ir gavosi toks staliukas su tokia kėdute.


Kėdutę Linas partempė iš gatvės... Žinau, šiek tiek bomžiška, bet taip visai teisinga elgtis:)) Melburne net buriasi eko bendruomenės, kurios bando gyventi nepirkdamos nieko nauja, na išskyrus maistą, vaistus ir kitas būtinybes). O staliuką sumedžiojau eBay už 5$.
Vat. O dabar vargstu su sofa. Ją pardavęs diedukas pasakojo, kad parduoda tik todėl kad neišgali susimokėti už jos aptraukimą. Pradedu suprasti kodėl. 22 metrai medžiagos, 5 dienos darbo, o galo nematyti..

7 komentarai:

Unknown rašė...

Zivile, gal tu persiorientuok i interjero dizaineres:) Baldai is kontejneriu arba ebay,o tau kainuos tik m-gos...na dar truputi...teks pirstukus paaukoti :) parduosi kaip vienetini :)

Anonimiškas rašė...

Živile, tai galėtum kasdien sofos atnaujinimo procesą publikuoti :)

viz3 rašė...

Gražu!
Buto niekas nenupirks - krizė gi...
Galiu dėl to lažintis. Iš kilogramo obuolių, tarkim :).

Danguole rašė...

Dieve, kaip miela! Živa, tokie savi perdirbti darbeliai visada trauks akį. Tad varyk! O dėl krizės, tai oponuosiu viz3-ui: krizė visur, bet ne pacifike:) (bent jau 'dar ne')

Gintautas rašė...

Gerai kad tas judejimas dar turi tiek nuovokos kad nesugalvoja nepirkti ir vaistu bei maisto...:)

Anonimiškas rašė...

Danguole, tai gal ji(krizė) dar NZ nepasiekė :)

Anonimiškas rašė...

Zivile, saunuole tu esi, va. Auksaranke. Linkiu jums nesikraustymo is dabartinio buto! Ir dar sekmes su sofos aptraukimu, nekantriai laukiu rezultato. Didziausi linkejimai!

Valerija