penktadienis, lapkričio 14, 2008

Laiminga diena

Šiandien atsibudau apie šeštą ryto. Žaibavo pašėlusiai. Lijo irgi. Taip pasibaigė visos savaitės pavasarinio karščio maratonas, kai kasdien temperatūra pakildavo mažiausiai iki 35.3C ir čia šešėly:) Ir taip nė iš šio nei iš to sugalvojau, kad šiandien bus be proto laiminga diena. Jau vien dėl to, kad bus kuo kvėpuoti. Tada pasižadinau Liną ir jam pasakiau, kad šiandien bus laiminga diena. Nemanau, kad patikėjo. Bet yra kaip yra. Moteriškių nuojautos kartais būna stiprios.
Va. O tada man paskambino iš nekilnojamo turto agentūros ir pasakė, kad mūsų namų nebepardavinės, nes vargšui savininkui banko paskolos išankstinis išmokėjimas kainuotų apie $40,000... Valio!!! Dar vakar visiems virkavau, kaip čia viskas gali blogai baigtis, o baigėsi geriau nei gerai:)
Tada išėjau pabėgioti ir pirmą kartą gyvenime bėgioti buvo visai malonu. Na malonumas buvo gal ne nuo paties bėgimo, o nuo lietaus nuplautų medžių kvapo, bet vis tiek:)
Tada internete nusipirkau loterijos bilietą.
Tada beveik pabaigiau apsiūti sofą ir nė karto neįsidūriau į pirštą.
Tada su arbatos puoduku išėjau į balkoną ir galų gale supratau ką iš tikrųjų reiškia pasakymas „burkuoja kaip du balandėliai“.
Visada galvodavau, kad čia kilę nuo jų leidžiamo garso, bet dabar net nebežinau. Kaimynystėj įsikūrusi balandžių porelė sistemingai, neišleisdami absoliučiai jokio garso, burkuoja kokių 5 minučių trukmės intervalais. Maždaug 4.56” trunka glaustymasis, plunksnų rakinėjimas ir t.t. Tada 4 sekundes patelė leidžia balandukui užlipti ant nugaros ir ją pamylėti. Ir tada visas ritualas prasideda iš pradžių. Net nežinau ar jie čia ką tik susiporavę, ar šiandien laiminga diena ne tik man:)
O dabar laukiu, kas dar gero šiandien nutiks.
Gero jum laimingojo penktadienio:)

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

perskaiciau... ir as prisijungiu, nuspresdama, kad ir man bus laiminga diena:) gali pradet tyrinet paukscius:)

Linas J rašė...

Pranesk apie loterijos bilieto rezultatus, kai tik zinosi :)

Unknown rašė...

man irgi labai laimingas 5 dienis! :) Margarita ismiegojo rekordiskai ilgai- nuo 00.00 iki 05.20 ir nuo 6.00 iki 11.00:)
o del bilietaicio tai jau duok zinot :)

Unknown rašė...

pamirsau - sveikinimai del ploto!:) parasyk adresa,kur laiskus siusti :)