antradienis, spalio 28, 2008

Nesekmiu periodas?

Nezinau kas cia atsitiko, bet pradejo persekioti nemalonumai...

Visu pirma, penktadieni paskambino Zivilei musu nuomos agentas ir pranese naujiena, kad seimininkas zada pardavineti buta ir kad nuo kitos savaites prades vesti zmones aprodyti. Pats aprodymas, tai dar nieko, bet jeigu buta nusipirks zmones, kurie nores ten gyventi - mes turesime issikraustyti :(( Labai susiparinom. Susiradom toki faina butuka, tik pradejom isirengineti viska graziai, pirktis visokiu daiktu, o vel reikes ieskotis kur gyventi. Plius papildomos islaidos - uz interneto kontrakto nutraukima, naujo ivedima, daiktu transportavimo islaidos ir t.t. ir pan. ir dar neaisku ar rasime ka nors grazaus... Supanikavo matyt seimininkas del nekilnojamo turto krizes. Na bet tikekimes, kad buta nupirks investuotojai ir galesim likti gyventi...

Taigi sio savaitgalio kelione i Great Ocean Road'a prasidejo ne kokia gaida. Taciau kelione labai pavyko - prisiminem NZ, "prasivalem galvas", prisivalgem braskiu ir t.t. Bet va grizus eme ir numire musu laptopo ekranas! Turiu antra laptopa ir antra karta mirsta ekranas! Ot kokia silpna vieta tu kompu...:( Gerai, kad neparejo kietasis diskas ir visos nuotraukos ir failai isliko, bet vis tiek negalime rasyti blogo, ieskotis naujo buto jei reiks, Zivile negali ieskotis darbo (o jau nori dirbti, o gal tiksliau Kalediniu vakareliu nori :)) ir siaip sunku be "musu meiles" gyventi. Tai vezu ryt laptopa i taisykla ir ziuresim kiek kainuos pataisymas. Jei parejo inverteris, tai bus pigu 20-30 doleriu tiktai, bet jeigu parejo ekrano apsvietimas (backlight) gali viskas nemazai kainuoti ir tada gal labiau apsimokes pirkti nauja... Gal kas galit patarti, koks laptopas dabar geriausias pagal kokybes ir kainos santyki(Gintai, Vilmi, Bro)?

O cia dar televizoriaus lempos pradejo karts nuo karto dugzti, tai bijom, kad ir sitas numirs. Tai is vis bus...

Na vienu zodziu, jei kam padarem bloga - atsiprasom ir prasom nebenaudoti voodoo burtu ant musu :))

4 komentarai:

viz3 rašė...

O nėra noro tą butuką patiems pirkti? Ar kaina fantastinė?

Danguole rašė...

Nu ką, chebryte, be Feng Šui pagalbos neišsiversite!:)) O jei rimtai, žinau, kaip užknisa tokie sutapimai. Negalėčiau jų pavadinti nesekmėmis, nes visada reikia galvoti,kad yra žmonių, kuriems šiuo momentu yra dar blogiau (keista teorija, bet padeda)
Bet po kiekvienos audros pasirodo ryški saulė. Pasirodys ji ir jums. Sėkmės, ir laikykitės!!

Gintautas rašė...

del laptopo: Lietuvoje butumet tikrai tureciau ka pasiulyti. Dabar galiu parasyti keleta tipsu:
Pasirinkite laptopo zanra t.y. ka su juo darysite?(galimi variantai: tekstu redagavimas ir browsinimas, filmu ziurejimas, nesiojmasis parke:), grozis, patikimumas)
Po to eikite i: http://shopping.yahoo.com/s:Laptops:browsename=All%20Laptops:refspaceid=784712504;_ylt=AvN9y0y75nPtquTEyUuD36XBcDMB
Cia veikia 'sort by top result' rusiavimas. SUsiraskite savo 'zanro' atstova su auksciausiu reitingu...
ir ieskokite kur galima nusipirkti ta modeli(cia jau as mazai ka galiu patarti.)

Anonimiškas rašė...

to viz3: kaina nefantastine, tikisi aukcione gauti $330K - $360K. Bet kad mes nezadam likti AU daugiau nei pora metu. Tai kaip ir neapsimoka:)

zivile