penktadienis, gegužės 09, 2008

Melburnas - pirmi įspūdžiai

Va taip. Pirma Melburno savaitė eina į pabaigą.. Galvojau, kad tinginiauti ir nieko neveikti yra kur kas smagesnis užsiėmimas, bet gali būti, kad tiesiog tokiam gyvenimo būdui irgi yra reikalingi įgūdžiai, kurių dar neturiu:)))

Melburnas vis dar super. Žmonės dieviškai rengiasi, galerijų, dizainerių parduotuvių, šokolado krautuvėlių devynios galybės. Pirmas mano sutiktas australas buvo operos solistas, kuris laisvalaikiu dirba vodafone. Jaunuolis iš karto identifikavo mano lietuvišką akcentą ir taip instinktyviam Australijos palyginimui su Zelandija uždirbo nemažai taškų. Nėra nieko smagiau, nei sutikti žmogų, kuris žino, kad rusiškas ir lietuviškas akcentai yra 2 totaliai skirtingi dalykai:)) Jei ką, Zelandijoj nesutikau nė vieno tokio:) Aišku, čia Bro1 turėtų įsikišti ir pasakyti, kad iš atsitiktinių įvykių negalima kurti teorijos, bet man vis tiek buvo labai smagu.

Dar per šią savaitę sugebėjau atsisakyti 2 darbo pasiūlymų. Dabar dėl to šiek tiek bloga, nes kažkaip esu išmokyta, kad jei jau duoda, tai reikia imti, nes paskui už išdidumą ims ir pakoros dievulis. Bet išgirdus su kokias klientais reikėtų dirbti, iš karto sustojo skrandis, tai įtariu, kad sprendimas dar paatostogauti vis dėlto buvo teisingas:))

tai tiek. Kažkaip kai neinu į darbą, turiu daugiau laiko visų pasiilgti. Rimtai. Kitą savaitę perkam bilietus į Lietuvą ir pradedam rugsėjo vakarų rezervacijas. Kažin kas yra geriau: daug mažų intymių vakarienių ar vienas didelis susiėjimas?

linkėjimai visiems:))

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

As uz dideli viena "welcome and bye" vakareli :)

Smagiau :)o beto ir indvidualiems laiko neuzteks :) Nors mes jau Jus rezervuojam :) Neschioms pirmenybe :)

Gintautas rašė...

Geriausiai diedeli ir grandiozini vakareli apipipipinti mazais ir jaukiais pavieniais sisisitikimais:). Rezervas;).

Anonimiškas rašė...

idomu, ko labiausiai pasiilgot per tuos 1,5 metu gyvenimo toli nuo Lietuvos? "Nomedos"? :)
Labai noreciau pamatyt pasikeitusia Zivile, ir isgirst afigenai gyvo ir linksmo tik jai budingo stiliaus pasakojimo apie ta svajoniu Zelandija. Skaityt jusu bloga labai faina ir idomu, bet taip truksta Zivilisku emociju :)
Valerija

Linas J rašė...

"Aišku, čia Bro1 turėtų įsikišti ir pasakyti, kad iš atsitiktinių įvykių negalima kurti teorijos"

LOL, aš ko gero to nesakyčiau, bet pagalvoti tai tikrai pagalvočiau.

O aš jus rezervuojuos Melburne kokiam lapkričio mėnesiui ar kada ten :)

Anonimiškas rašė...

You almost need a lithuanian & english translation of your blogs now. :)

Miss ya ~ Can you tell? I've resorted to checking out your blog to see if I can make any sense at all of what you're saying. "Eiknamo" has taken on a whole new meaning now that you've left! :)

xxT

Danguole rašė...

Galiu lazintis, kad nepasiseks visus surinkti i viena buri, papasakoti ispudzius ir ramia sirdimi uzsideti pliusiuka pareigu sarase. Todel, brangieji, nusiteikite vis naujiems susitikimams. Po savaites, jau galesite pretenduoti i Seherzados titula, che che..
Siaip bus idomu paskaitineti ir palyginti jusu ispudzius Lietuvoje su savaisiais:). Sekmes!!