ketvirtadienis, gegužės 15, 2008

Kaip gimsta istorijos :)

Vakar vakare pašto dėžutėj radau pranešimą, kad per porą dienų ateičiau pasiimti registruoto laiško. Mintim perkračiau visus galimus siuntėjus – nieko.. Aš Melburne dar tik pora savaičių, mama tikrai neturėjo spėti nieko atsiųsti, jokių vietinių siuntinių irgi nelaukiau. Nueinu, pasiimu, o ten Myers (didžiausias Australijos prekybos centras) dovanų kortelė dviems šimtams Australijos dolerių. Skaitau atviruką, o ten žinutė: „Živile, mums labai tavęs trūksta“. Pasirašo Ogilvy. Akimirksniu pakerta kojas, nes Myers buvo vienas iš tų dviejų klientų, su kuriais atsisakiau darbuotis. Nieko sau!!! Iš karto pašlovinu nerealiai dirbantį Melburno Ogilvy personalo skyrių, tada susinervinu, kad tai tobulas būdas priversti žmogų jaustis kaltu, o tada topteli, kad iš tikrųjų tai pernelyg gerai, kad būtų tiesa.
Skambinu Linui. Kaip visada, kai reikia pasitikrinti realybės ir fantazijos balansą, jis vienintelis niekada nepraranda blaivaus proto. Ir tikrai. Pasirodo, buvę kolegos iš Zelandijos, kažkokiu būdu (aišku, kad išnaršė mano elektroninį paštą!!) susirado Lino kontaktus, gavo namų adresą ir atsiuntė išleistuvių dovaną:) Nerealiai faina!!! Juolab, kad aš galvojau, jog mano dovana buvo apmokėta baro sąskaita po išleistuvių vakarėlio:)
Va taip. Gerai, kad čia viskas taip. Kitu atveju, būčiau tikrai nukūrus į Ogilvius ir pasirašius ant bet kokio darbo. Esu baisiai lengvai paperkama. Tai jau tikrai:)))

4 komentarai:

Vilmis rašė...

čia tave bando atgal į NZ prisivilioti :)

sarunezurba rašė...

NEreali istorija!!!!

Anonimiškas rašė...

Zivile - ojei as 10 kg vertes Nomedos saldainiu ceki is Maximos atsiusiu ar tai pagreitintu Jusu apsilankyma Lietuvoj?

:))))))

Anonimiškas rašė...

Gal galima jus atostogoms į NZ "papirkti" - bus BBQ ir nakvynė ir lietuviška kompanija :)

Jurga K