antradienis, gegužės 06, 2008

iš naujo..

Viskas. Zelandijos išleistuvių maratonas baigėsi. Tiesą pasakius, buvo kur kas sunkiau nei išvažiuojant iš Lietuvos, nes kiekvieną kartą atsisveikinant, giliai viduj žinojau, kad atsisveikinimas yra su visam. Tikiu, kad su nemažu būriu kurį laiką intensyviai susirašinėsiu, paskui laiškų kiekis mažės ir galiausiai apsiribos pasyviu facebook‘o statuso pasikeitimo stebėjimu. Šiaip baisiai gaila, nes neesu iš tų žmonių, kurie viens du ir prisidraugauja visą pulką draugų.
Bet kita vertus, Melburną įsimylėjau iš pačio pirmo žvilgsnio, o tai jau labai gera pradžia:) Lėktuvui leidžiantis, miestas atrodė taip šventiškai lyg švęstų Kalėdas – milijonai gatves apšviečiančių lempų, didžiuliai šviesų nutvieksti stadionai, lemputėmis pasipuošę laivai. Tobula. Tada didžiulė minia oro uosto laukimo salėj ir Linas su krūva rožių. Žodžiu viskas kaip pridera. Tiesa, kad ir kaip jaunuolis bandė pasiruošti mano naujai šukuosenai, nuotraukų studijavimas ir savitaiga nepadėjo:)) Matytumėt, kaip pragiedrėjo žvilgsnis, kai namie apsirengiau megztuką su gobtuvu:))

Va taip. Pradėjom naują gyvenimo etapą. Kiek jis truks – velniai žino. O kol kas, Linas kas rytą eina į darbą, aš jau antrą rytą nieko neveikiu – tobulas jausmas. Ir vienintelis dalykas, kurį reikėtų kažkaip išspręsti yra blogo pavadinimas. Nepaliksi juk taip kaip yra. Su Australija sieti irgi nesinorėtų, nes niekada nežinai ar neatsiras kokių galimybių kokioj Mongolijoj:)) žodžiu, jei kas šauna į galvą – duokit žinot:)

p.s. mano plaukai auga truputį greičiau nei Lino!!!!

6 komentarai:

Vilmis rašė...

o tai vietoj 'nz' įrašyti kitą vardą netinka? Aišku, jei nesusipešit kurio vardas pirmas turi būti :)

sarunezurba rašė...

SVEIKINU Su isikelimu i MElbourne!! Faina , kad isimylejai is karto , ir nereikes miesto prisijaukinti ... Cool tai as atvarysiu butinai !!!
I NZ vistiek kazkada nuvaziuosi, ar jie -ji pas tave atvaziuos pasaulis smarkiai globalizuojasi visgi :)

Linas J rašė...

LOL, mano plaukai visai greitai auga, nedžiūgauk taip labai :)

Linas

Gintautas rašė...

Lino marskiniai yra nerealiai grazus -cia be ironijos.
Siulau nekeisti blogo domeno ir palikti ji toki koks yr. I "nz" raides galima ziureti kaip i "nenamisedu zurnalas":).

Anonimiškas rašė...

nereali jusu dvieju fotke, tokios grazios poros seniai nesu macius
x x
a.

Danguole rašė...

Vienus draugus prarandi, kitus atrandi. Tokie gyvenimo desniai. Taciau pati isitikinau, kiek daug nuo taves pacio tie praradimai priklauso. Tad tikekimes isliks tas rysys su Zelandija visam laikui.
Vienok, ziauriai gaila, kad isvykote. Tikrai ziauriai! :(