pirmadienis, gruodžio 31, 2007

Musu Kaledos...

Heh, ilgokai uztruko musu Kaledinis periodas. Kaip pas jus? :)
Viskas prasidejo nuo Kuciu vakarienes. Nusprendeme, kad turime islaikyti lietuviskas tradicijas ir turime pateikti 12 patiekalu. Zivile nuleke i rusu parduotuve Auckland'e "Skazka" prisipirko silkiu, baronkeliu ir kitu igridientu tokiems lietuviskams patiekalams kaip balta misraine (be baltos misraines juk ne balius!) ir kuciukai:

Sulaukeme sveciu is Welington'o ir Dunedin'o bei lietuvio seimos is Auckland'o. O pati stala paruosem musu balkone. Ramus grazus vakaras, salia parkas ir baznycia...

Vakarop netgi sulaukem nemokamos pramogos - musu baznycia renge misias, kurios turejo toki pasisekima, kad net buvo transliuojamos lauke susirinkusiems krikscionims su lauko ekranu ir igarsinimu:

Tokios ramios ir tradicines-netradicines Kucios :))

Kitas Kaledu dienas praleidom labai linksmai ir kiviskai.

Zaideme sviediniu...

... grojome ploksteles...

...maudemes juroje...

Ir jokiu skiepu! :)) O kaip jusu Kaledos?

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki!!!!

Faina :) Kaledos - vakariene po atvitu dangumi :) Lietuvoje tai garantuotu persalima :)
O ka Lietuvoje Kaledos praejo be sniego :( tokios aprookusios.
As tai po Svedu buvau pasiilges lietuvisko maisto :) tai persivalgiau, persivalgiau, persivalgiau :))))) poto biski bloga buvo :) Bet vistiek - Kaledos be sniego = feraris be benzino :)

O siandien jau nauji metai!!!! Tiesa pas jus jau uz 2ju valandu bus :))))

Sako ziurkes metai bus afigienai geri oziaragiams :) Lionka!!!! Mes siais metais varysim :))))) Sekemes!!! Ir su Naujais!!!

Gintautas rašė...

tikekite, tikekites(oziaragiai)...
Sedziu, ziuriu pro langa nes sniego privare labai daug, per telika rodo "Likimo ironija", kadangi nera galimybes labai bleskytis po Lietuvos teritorija(daugiavaike seima turi savo trukumu:)) bandau surinkti draugus prie kompu ir webcameru.