trečiadienis, rugpjūčio 15, 2007

Application del Residence

Na ka, pradejom aplikuoti del nuolatinio gyvenimo NZ. Cia tam, kad ir Zivile galetu pasikeisti darba bet kada. :)
Aplikuojant del Residence pirmiausia reikia supildyti visokia informacija apie save. NZ Immigration turi tasku sistema (Expression of Interest (EOI)), kur uz kiekviena naudinga Zelandijai dalyka gauni tasku. Tai amzius, issilavinimas, darbo kontrakto NZ turejimas ir pan. Tada, is visu aplikavusiu pretendentu, NZ Immigration kas dvi savaites automatiskai atsirenka, tuos kas turi 140 tasku ir daugiau (ta prasme is tokiu zmoniu NZ gaus daugiausiai naudos :)) ir dar kazkiek atsirenka is likusiu pagal daugiausiai surinktus taskus. Musu tasku suma yra 195. Ir siandien buvo "atsirinkimo diena". Ir siandien gavom pranesima:
Valio!!! :)) Dabar nuo 2 iki 4 savaiciu viska tikrins ir tada jau atsius pranesima su siulymu aplikuoti del NZ Residence. Gave Residence ne tik galesim atvykti i NZ bet kada ir buti cia kiek norim, bet ir dirbti kokiuose norim darbuose :))

4 komentarai:

Linas J rašė...

Sveikinu! (Ir trinu rankas, nes būtų gaila, jei dingtumėt iš čia).

LS rašė...

Wawaweewa! :) Super!
Ar maoriu tatuiruotes irgi reieks darytis? :)

Lauris

Gintautas rašė...

Linas sukudes nerealiai:) Kudutis tikrai. Kiek sveri? Zinodamas grafiniu programu galimybes galiu pasitiketi tik skaiciais:)

Linas rašė...

Neturiu svarstykliu Gintai, negaliu pasakyti svorio :) Bet garantuoju, kad su nuotrauka jokiu "grafiniu pakeitimu" atlikta nebuvo :))