penktadienis, rugpjūčio 10, 2007

esu grazi ir protinga:)))

Dvi dienas simuliavau kad sergu. Taip taip.. kaip mokykloj, tik tiek, kad niekas is tevu rastelio nepraso:)) zodziu pykau ant darbuko, kad tiek daug nesamoniu, kad vadovai keiciasi greiciau, nei nepastovus Zelandijos oras (taip taip blondines vadoves su polinkiu i ekstremalias grozio proceduras jau nera – istempe nepilna menesi ir po to atleido..), kad niekas neduoda atostogu ir t.t.t

Zodziu ateinu i darba visa nelaiminga, ant laiptu sutinku generalini, o jis ir sako. As jau visiems vakar per pietus pasakiau, o dabar tau asmeniskai pasakysiu: “you are gorgeous woman with huge potential ir as esu labai laimingas, kad pas mus dirbi”. Nu ka. Sureagavau moteriskai. Kojos biski sulinko per kelius, sypsena issitempe nuo kaires ausies iki desines. Kaip ranka nueme visus spazmus ir parkes. Tik dabar sedziu ir galvoju. Ar gerai ar blogai, kad pirma pasake kad esu grazi ir tik po to protinga? Cia buvo nuosirdus komplimentas ar gerai apgalvota HR’o akcija?
bet, kuriuo atveju - tikrai suveike:)

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Zivile,

manau labai smagu, kai tai pasako generalinis! Nesvarbu, kokia zodziu tvarka... Kaip suprantu, Ogilvy NZ uz grozi nelaiko, tai nesijaudink :)


bucka,

Linas J rašė...

Na, kaip ten bebūtų, kad graži galim paliudyt, o dėl protingumo taigi dokumentą net gavai tai patvirtinantį.

Anonimiškas rašė...

As tai galvoju, kad gera ta zodziu tvarka. Nes jei butu kitokia - dar daugiau itarimu del nuosirdumo keltu :)
Astam.