pirmadienis, rugpjūčio 20, 2007

Kugelio vakaras

Ech, kokia aktyvi savaite pasitaike :))
Kazkaip nematau komentaru, tai arba nykokai parasiau, arba dar nieks neperskaite, tai pakoreguosiu biski :))
Prasidejo viskas nuo to, kad i musu NZelandieciu google grupe gavome toki laiskeli: "Gal atsirastu svetingu zmoniu, kurie priglaustu du kulturingus lietuvaicius (vienas is Dunedino, kitas is Sidnejaus) Aucklande savaitgaliui rugpjucio 17-20 dienomis?" Na kadangi mes esame svetingi, o tai vienas is nedaugelio pozityviu lietuviu bruozu, tai pasisiulem "prisiglausti" musu bute. Kaip sake Zivile "jei vienas is jusu yra 1m ugio o kitas 1.5m - galesit susirangyti i mazutes sopkutes :)" Bet vaikinukai ne per kur arti isvardintu ugiu, tai teko jiems pasinaudoti didziuliu musu gyvenamojo kambario grindu plotu :)
Kad jau atvaziavo lietuviu, tai kazkaip nusprendem, kad visai nieko butu pratesti tradicija ir valgyti lietuviskus patiekalus. Tai sikarta bandem issikepti kugelio ir aisku is karto pristatem svecius tarkuoti bulviu...


...na teisingumo delei verta butu pasakyti, kad pasidalinom darbais - kambariokas Vilmis nuejo nupirkti bulviu, as nuskutau, sveciai sutarkavo, Zivile iskepe, o Vitalis (kitas Auklandietis) padare padaza. Galima pasidziaugti, kad kugelis isejo puikiai, nes jau kaip kazkada minejom, NZ bulves yra keistos ir reikia pataikyti nusipirkti "teisingu" bulviu, kad iseitu musu tautiniai pasididziavimai kaip cepelinai ar kugelis. Truksta krakmolo kai kuriose ju bulvese, kad ir kaip keistai tai skambetu :) Va kaip graziai ir kulturingai susede vakarieniaujam:

Tik klausimas, o kam prie kugelio citrina? :))

Na tikriausiai jau supratot, kad vien kugeliu neapsiribojom ir "veiksmas" vyko net ir balkone (nors kaip matosi orelis dar nelabai koks):

Na vienu zodziu linksmai "pasisedejom". Galiu atsakingai pareiksti, kad po atvykimo i NZ cia pirmasis kartas, kai atsigavinejau 2 dienas :))

4 komentarai:

Gintautas rašė...

Tai ka tekila geret? Tai kaip matyt is nuotrauku su bendradarbiais buvo smagiau nei su tautieciais:)

Linas rašė...

Ir tekila, ir viski...:) Manyciau su tautieciais smagiau buvo - visgi sava kalba, savi bajeriai, tik fotoparato taip daznai nebuvo po ranka :))

Anonimiškas rašė...

:))) tikiuosi Tomas neatejo ?!!!!
FK onlaine!!!

Skaitom skaitom!!!! tik kad nbet komentuoti nebera ka :)))) Nerasysi gi "o kaip faina" :) Reikia is sirdies kazka!!! Nu tai va!!!
O kaip Jums faina!!!! :)
Istikro tai ant LT visi krepsinio fanai vaiksto susirupine! Nes niekas nesupranta ar musu komanda specialiai suda mala per draugiskus macus ar jiems zaidimas isties nesiklijuoja! Bet dar liko kelios dienos, tikiuosi grajokai susede padarys grama ir cempe parodys ka moka.
O jus isties pradejot aktyviai isitraukti i NZ gyvenima. Kaip supratau tuoj ir ateis laikas ir pilietybei pakeisti!!! Net nebandykit!!!! :)))) Paskelbsim NZ kara ir pasiduosim visi :) Kazkaip su chebra per vasara nebuvom niekur taip ir isvaziave kartu :( Visu atostogos skirtingais laikasi, visi visur isvazinejo taigi jokiu "ispudingu" toosu ir neivyko. Nu nieko - ateina rugsejo 1oji!!!!! :) jau dabar jauciasi, kad ant vln daug nauju "vairuotoju" atsirado!!!!

Lionka parasyk koks tavo skaipas. Pabazarinsim!!!

Anonimiškas rašė...

Blemba :) parasiau apie kasioru cementofke, bet tikrai nesitikejau kad jie taip pavarys :))))

http://whatson.delfi.lt/news/people/article.php?id=14187435