ketvirtadienis, rugpjūčio 02, 2007

kaip ejom i Kristinos koncerta

Uzsimaniau i Agileros koncerta. Visi siek tiek pasiurpo nuo mano muzikinio skonio, nu bet ka. Nu graziai ji man dainuoja:) Zodziu zirziau zirziau ir prizirziau. Linas visa savaite internetiniam aukcione medziojo bilietus. Sumedziojo. Gold bilietus ir dar kazkur $80 pigiau. Dziaugiausi nerealiai. Galvojau vat, bus penktadienio vakaras, bus fainas koncertas.
Aga. Buvo... ka tik i el. pasto dezute atejo laiskas: "mieli mano gerbejai, pasigavau gripa (jo jo zinom, kad esi nescia, prie ko cia dar gripas) ir del to Zelandijoj nekoncertuosiu".
Smagumelis. Dabar yra 3 variantai:
a) pinigu neatgausim (mazai tiketina, nes NZ draugiska salis)
b) atgausim tiek kiek mokejom (realus variantas, nes NZ teisinga salis)
c) atgausim daugiau nei mokejom (ach butu tobulas variantas, bet cia jau priklauso, kas geriau susimenedzins: tie is kuriu pirkom bilietus, ar mes) - NZ kaip ir kitose salyse, kai kas priklauso nuo sekmes:)

vat taip.

1 komentaras:

dai-vai rašė...

sveiki gyvi :)
Zivile, nezinau tavo e-mail (arba zinau, bet nerandu) ar gali brukstelt man laiskeli - turiu tau viena pasiulyma-prasyma. nieko sudetingo, viskas linksma :)
daiva.sutkute@vzinios.lt
jei tavo pastas yra koks yahoo ar gmail ar pan. tada nezinau ar tavo laiskeli praleis griezta vziniu apsauga. tada rasyk daivasutkute@yahoo.com

rasyk, labai labai laukiu :)

linksmai jus ten gyvenat. linkejimai :)

Daiva