trečiadienis, balandžio 04, 2007

alternatyviu dietu guru

Aga. Po truputi darbe tampu alternatyviuju dietu ir idiotisku lieknejimo metodu platintoja. Kazkaip Lietuvoj darbe buvom priprate i viska ziureti sarkastikai ir nusipezeti ivairiais gyvenimo klausimais iki negalejimo. Sito iprocio sunku atsikratyti. O nauji kolegos kazkaip viska supranta pazodziui:)) pvz. pas mus karta per savaite i darbo gala buna kokie nors apmokymai. Vyriskaja dali mokytis motyvuoja tai, kad mokymai vyksta valgomajam ir galima isitaisyti salia vyno ir alaus saldytuvo, moteriskes eina nes duoda nerealiu suriu, su dziovintais pomidorais, alyvuogem ir t.t. Bet jos valgo tik dziovintus pomidorus, alyvuoges na ir dar koki krekeri suvartoja. Suriais tiesiog dziaugiasi - itariu. Priezastis ta pati kaip ir su keksiukais - per daug kaloriju. Ot nelaime. Viena karta emiau ir supezejau, kad amerikoj padare tyrima, kuris irodo, kad dirbant stresova darba stresas sudegina 85% suvartotu kaloriju - issportuoti ar kitaip sudeginti telieka 15%. Tikrai viska sakiau ta intonacija is kurios tulas lietuvis suprastu, kad kliedziu. O cia prieme kaip tikra piniga. Gavau pora uzklausimu atsiusti interneto linka i tyrimo rezultatus:))) iki siol kas nors papraso papasakoti ir paaiskinti kaip ta sistema veikia.

juokinga. as tampu ta persona, su kuria galima pasitarti del netycia suvartoto keksiuko. Tada labai rimtai paklausiu koks tas keksiukas buvo. Jei buvo su uogom, klausiu ar daug ju buvo. Jei daug buvo nuraminu, kad uogos sveika ir jos nekaloringos. Jei ju buvo mazai paklausiu ar stresova diena. Jei daug streso - nuraminu, kad kaloriju balansas turbut minusinis.

Tik nesuprantu iki galo. Ar jos tikrai manim tiki ar joms tiesiog reikia sazine nuraminti. Jei tikrai tiki, tai tada mano galimybes pezeti ir itikinti zmones visokiom nesamonem neribotos. Reikia uzsirasyti i kokius burimo kursus:))) jei sazine nori nuraminti - tada fun. Tik tada galetu duoti suprasti, kad supranta jog cia bajeris!!

Ryt darbe dalins sokoladinius kiausinius ir triusius. Reikia sumastyti kokia nauja teorija apie sokolada. Gal "suvartojus 450 g sokolado, prasideda procesai, kurie naikina celiulita?"

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Oi, Zivile, zvengiau susirietusi :)))))))) Tu tikrai fantastiska :) Gal ir man galetum patarti svorio klausimais? Kaip suprantu, svorio nenumesiu, bet bent jau LABAI laiminga busiu, kad TAIP sveikai maitinuosi (keksiukais) ir greitu metu stebesiu savo atgimstancia naujaja idealia figura:)))))

Anonimiškas rašė...

Velykas yra slaptai uzkoduotos dietos laikotarpis. Viskas kas buna pateikta ant stalo - tai ne papildomos kalorijos, bet gerai subalansuotas maistas priverciantis organizme prasideti svarankiskam kaloriju deginimui. Ypac patartina valgyti kuo daugiau kietai virtu kiausiniu, nes tada del trinio specifines maistines sandaros, celiulita sukeliancios organizmo lasteles, saveikaudamos su amino rugstimis stiprina slaunu raumenis. O to pasekoje naikinamos strijos.
Jei yra nusiskundimu del plauku luzinejimo labai rekomenduojama per Velykas valgyti kuo daugiau majonezo, nes sis produktas savyje turi nesuskaiciuojama kieki jusu plaukams reikalingu vitaminu.

cia as siaip!!! Nes nuo darbu bishki chiuozhia stogas :)

Zivile rašė...

super! kaip pasiilgau tokio pezejimo!! o teorija apie majoneza cool. Kas dar gali ka pasiulyti? juk visiems turetu ciuosti stogas?

Anonimiškas rašė...

Majoneza tai reik tept, kam valgyt- 0 kaloriju ir plaukam tikrai vitaminai.
O sokolada valgyt sveika ypac kai stresuoji ir dar ledu... Tada maziau suvalgai keksiuku...

Anonimiškas rašė...

Sveiki mielieji,

Su sventom VELYYYYKOM!!!!!!

Graziu, kietu, skaniu kiaushiuku :)

LS rašė...

Zivile, Lionia,
Sveiki gyvi. Seniai bebuvau uzsukes, bet eilini karta nepasigailejau. Doze super teisingo poziurio i gyvenima ir highclass jokes :) Labai gerai!
Dziaugiuosi, kad laikotes puikiai :)
Tikiuosi, kad Velykos praejo puikiai!
Staying tuned...

astam rašė...

nu nereali keksiuku teorija. bet as turiu rimta itarima, kad ir mano darbe ji praeitu, kaip gera :)