trečiadienis, vasario 14, 2007

valentinas

Zelandijoj visos sventes praeina kazkaip ramiau ir be masiniu psichoziu:) siandien valentinas, o skirtumas gatvej tik tas, kad daugiau vyruku po darbo namo traukia su gelem ar pora puodeliu kavos issinesimui:) jokiu raudonu plastikiniu sirdeliu, jokiu masiniu paskutines minutes apsipirkinejimu prekybos centruose. Turbut tai irgi galima nurasyti salos gyvenimo ypatumams - viskas vyksta leciau ir be streso..
Nepaisant to valentinas kazkaip svenciamas:) Siandien darbe kolegos beviltiskai bande surasti ka nors neporuota, kas galetu galetu zaisti regbi tarpagenturinese varzybose. Rase tokius inspiruojancius laiskus, kad beveik buvau pasiruosus eiti ir pasiulyti savo kandidatura - kas kad nei moku, nei suprantu sito zaidimo:)
Ir dar.. paskutines minutes desperacija antrai pusei galioja ir cia:) Einant namo, vejas eilini karta uzverte sukneles kvoldus ant galvos, tai diedukas stotelej vos neapsiverke. Sako: cia graziausia valentino dovana, kuria esu gaves:) Ka cia bepridusi, susigaudziau sijonus ir pasakiau wellcome.. o picu isveziotojas pamates, kad namie esu viena, pradejo suokti kaip negerai, kad valentina toookia mergina svencia viena. Ryskiai nusimine, kai paciam kabinimo ikarsty grizo Linas su vynu:))
va taip. Baisiai grazus vakaras siandien. Jei nerodytu Lino numyleto "lost'o" butu is vis tobula. Tikrai nesedeciau ir nerasyciau dabar, kad jus myliu ir, kad siek tiek pasiilgau.
romantisko jum valentino. ok?

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

:))) Skanios picos, svaigaus vyno, aistringu ir karstu NZelandietisku naktu :))))

Zivile rašė...

Aha, bet po Lost'o rode 2 romantinius filmus, tai ziurejo Zivile iki vidurnakcio. Ir "nenuluzo" :)) Taip kad diena baigesi pagal plana - romantiskomis nuotaikomis :)
L.

Anonimiškas rašė...

:)))))) mes irgi kruva romantishku filmu perzhiurejom :) Visai nieko :) Ypach kai sergi :)

Nepamirshkite 02.16 ishkelti LT veliavos!!!!!!!!!

Su Sventem!!!!

Anonimiškas rašė...

Sveikinimai