ketvirtadienis, gruodžio 07, 2006

NZ - 14 diena...

Na del masinu is Amerikos, tai pamirskit, nes cia jie vazineja kita puse gi :))
Reklaminiu laikrastuku, ale 15min - pilna. Ant visu pasto dezuciu uzrasai - no circulars, nors autobusuose skaityti nera ko, bet neaisku kiek tautos vazineja tais autobusais...
Gausiu leidima savo verslui, tai uzsiimsiu ir idarbinimu. IT specialistai manau visai eitu cia, nes yra Shortage List'e, t.y. trukumas ju cia. Bet viskam reikia laiko isanalizuot ir pan, o kol neturiu darbo vizos, kad galeciau ilgiau pasilikti - tai ne tas dar galvoj :))

Va jau pradejo mano plike luptis, tai nusipirkau kepuraite jamaikietiska, kur spalvos beveik kaip musu trispalves. Ir patriotas atrodau ir negasdinu praeiviu :) Siandien buvom Sky Tower televizijos bokste, kuris keleta metru aukstesnis uz Vilniaus TV boksta, bet cia man buvo baisiau. As bijau aukscio visgi ir kai apzvalgos aikstelej yra stiklines grindys, kur parasyta "cia yra 38 mm storio stiklas ir jis toks pats tvirtas kaip ir grindys". Bet kai reikia pereiti, tai man kojos dreba ir reikia i kazka isikibt :) O Zivile juokiasi is to susirietus :)) Kai ziuriu i toli, tai nebaisu, bet kai po paciomis kojomis paziuri, tai siurpas pareina ir kojos pradeda linkti :))
Mano nusvilusi plike, ir mes bokste (gerai, kad nesimato, kaip as isikabines :))


Siaip jau prasideda siek tiek rutina. Kadangi dabar svarbiausia susitvarkyti darbo viza bent vienam is musu, kad galetume likti ilgiau, tai dienas praleidziam prie kompiuterio siuntinedami CV arba laukdami, kol susidomeje darbdaviai duos kokia zinia del kito zingsnio. O cia niekas neskuba! Todel norisi, kuo greiciau kazka gauti, nes nuo Kaledu visi iseina atostogauti ir atostogauja iki sausio 10 mazdaug. Va tada ir mes ruosiames keliauti ir kazka daugiau pamatyti, nes dabar vaziuoti is priemiescio i centra uzima apie 45 min, tai nuobodoka, jau zinom visus kampus pro kuriuos vaziuojam ir pan. Dar sake, kad po Kaledu cia prasideda didieji SALE (ispardavimai), nes kai visi atostogauja, tai visaip stengiasi pritraukti likusius su likusiais nuo Kaledu pinigais. Tai vat ir planuojam tada apsipirkineti kazkiek :))

Uzbaigiant diena gera gaida ir noredamas paerzinti, pasigirsiu, kad kiekviena diena valgom sviezius vaisius ir darzoves. Mmmm, kaip skanu, o ypac braskes - vienos, su cukrum, su pienu... Niam-niam...

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Pagal kainas mašinų tai labai apsimokėtų iš Anglijos vežti. Ten labai pigios jos.

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

zalgiris tikriausiai i top16 nepraeis :( Nu jau praradau vilti ir as :( Liudna!!!

Bet uztat pasikeite mano darbotvarke!! Atejes i darba ir isijunges kompa pirmiausiai nueinu i Jusu bloga perskaityti kaip Jums sekasi :)))

O siaip tai visur uzsienyje viskas leciau vyksta! Nes tik mes litovcai bandom pasivyti ka prarade esam ir visur begam, begam, begam nieko nematydami aplinkui!!! Atsipalaiduokit! :)

Sekmes