antradienis, gruodžio 26, 2006

Ech... kaledos...

Taip keista. Pas mus kaledos jau baigesi. Lietuvoj dar visa diena kaledu priesaky, o amerikoj beveik dvi. Taip keistai issidestes laikas.

Geros buvo kaledos. Keistos, bet geros. Turejom net eglute. 100% ranku darbo:) atskiros sakos suristos taip, kad atrodytu kaip eglute, viskas uzmauta ant torsero, kad eglute negriutu, ir mamos dovanoti karoliai, isardyti, kad trumpam pataptu kalediniais burbulais. Turejom ir viena kaledine dovana, kuria atsivezem is lietuvos su prisakymu siukstu neatidaryti iki svenciu. Super! Dovanos igauna kita verte, kai ju mazai ir kai taip lauki ju atplesimo.


Kuciu vakara nuejom i katedra. Jei ka, tai Linas turbut is viso pirma karta buvo baznycioj:) iki galo neisbuvom, bet siaip smagu visai: choro merginos net kelis kartus persirengia, vaiksto bent keli kunigai, o baznycia, labiau primena raseiniu kulturos namus, nei vieta kur vyksta religines apeigos. Visiems isdalina lapus su misiu turiniu, kad zinotum kas kada vyksta ir kada stoveti, o kada sedeti:) ir duoda visu giesmiu zodzius, kad visi, kas nekompleksuoja del savo klausos, galetu prisideti ir is sirdies uztraukti "silent night".

.. bet tikras zelandijos kaledu jausmas patiriamas papludimy. Siandien pagaliau gavom gera saule dozes ir visa diena smagiai prasivartem prie ramiojo vandenyno.. et, kad daugiau tokiu dienu ir tokiu kaledu. Net sliuzuku ilgesys trumpam buvo dinges.


geru jum kaledu!

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

O tai per kūčias šlyžikus kepėt?
Mes beveik per kūčias irgi ėjom paplaukioti į prūda (nu aišku po pirties), bet su mūsų orais artėjam prie N Zelandijos orų.

AB

Anonimiškas rašė...

Su šventėm!
labai įspūdinga Jūsų eglutė.
Nebūtų Živilės gamyba:) O tavo mama labai puikus kalėdų senis buvo...