antradienis, gruodžio 19, 2006

DARBAS!!!

Gavau tobula darbo pasiulyma. Ne siaip terminuota sutarti, o nuolatine, su startu sausio 8 d!!! Su dviem salygom: kad greitai gausiu darbo viza (!!!) ir kad per sausio menesi baigsiu rasytines anglu kalbos kursus, nes dabartinis lygis ju netenkina:) per daug keisti zodziai ir per daug paprasti sakiniu konstruktai:))
Dirbsiu kaip account manager, tik uz executive atlyginima ir dirbsiu nemokamai, kol susitvarkysiu popierius. Zodziu nuo siandien prasideda lenktynes su laiku. Jeigu priduodu sia savaite visus dokumentus imigracinei - turiu sansu gauti viza sausio gale. Jei ne - tada daug kas gali keistis.
I darba Ogilviuose jau vaikstau. Isgyvenu visu naujoku drama, kai visi kazkur skuba tik tu vienas ne:) Reklamos agenturose turbut visi nauji turi uzimtumo ir demesio deficita, bet dazniausiai tai neilgai trunka.
Ok. kazkaip nesiraso siandien. Per daug nauju ispudziu ir nauju rupesciu tuo paciu. Net neiseina pasigirti normaliai. O turbut butu del ko:) Paciuose Ogilviuose visi stebisi, kad issiderejau nuolatini darba. Paprastai visi pradeda nuo terminuotu sutarciu ir tada svarstoma ar verta juos pakelti i nuolatinius darbuotojus ar ne.


Ok palinkekit sekmes. Dabar nuo ateinanciu 3 dienu priklauso ar ramios bus sitos kaledos ar ne..


O taip atrodo mano darbukas. Siaip ten viskas labai super duper ir nusipelno detalesnio aprasymo. Bet ne siandien:)

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Saunu!!!

Anonimiškas rašė...

Maladiec!!!!!

Anonimiškas rašė...

Aha maladiec.
O kaip Linui sekas su darbais?

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

Šaunuolė, sekmės. Linas tegul užsiima prekių paieška eksportui iš NZ, nes jam mašinas konteineriais atplukdysim, tik reikia konteinerius atgabenti atgal būtų gerai kad jie nebūtų tušti, bo brangu.
AB

Anonimiškas rašė...

VALIO! Esi tikra saunuole! Labai del taves dziaugiuosi;) Net minties nebuvo, kad tau gali nepasisekti - ir tikrai. Taip ir toliau. O as laikysiu uz tave kumscius, kad ir toliau viskas taip gerai eitusi:)

LS rašė...

Zivile,
Super! Sveikinu! :)
Viskas bus normaleij!
Laikom kumscius!
Geru Kaliedu! Smagiu Nauju!
Vaizdeliz pro buto langa - rulez.
Parkai - rulez.
Lino krewkliu akyz - fn freaky. :)
L.