šeštadienis, gruodžio 09, 2006

!!!!! BREAKING NEWS !!!! ATACK !!!

trumpai tariant, mus dampino/mete/paliko/issizadejo/paprase issikraustyti musu boba:) Sia nakti jai buvo kazkoks priepuolis, kai jinai garsiai kazkuo skundesi, visaip sukavo ir lakste po namus. Pagalvojau, kad ryte reikes paklausti ar tik jinai neturi polinkio i lunatikavima, nes tokiu atveju butu saugiau isitaisyti duru kabliuka ar kazka. bet ne. pirmas dalykas kuri pamaciau ryte nuejus i virtuve buvo laiskas. Ant voko uzrasyta Linas. Nu taip jau yra kad visa komunikacija vyksta tarp jos ir Lino. Voke dramatiska ir sunkiai iskaitoma rasysena parasyta:

"Dear Linas, this letter is to act as formal recognisation of my desire to terminate the rental agreement..." zodziu issikraustyti turim iki 22 gruodzio, 9.00 vakaro:) nice. jei ka, tai pirmas atvejis mano gyvenime kaip mane kas nors meta!!!

mergina buvo rimtai susinervinus, nes isvare is namu net tosterio i vieta nepadejus. Moteriai, kuriai kiekvienas zurnalas turi savo vieta namuose ir negali buti pajudintas ne keliu cm i sona, tai jau daug. manau isgyveno tikra nervu krize. Kyla klausimu kodel gi ji taip? mes juk faini ir siaip:) pasirodo ja ziauriai erzina musu "night life style", cia kai einam miegoti po 11.00 ir pries miega dar nueinam i tulika:))) "Negaliu pakesti kaip nakti kazkas vaiksto po namus!!! Negaliu miegoti!!!" Linas turbut jau rase, kad dusui turejom komendanto valanda iki 9.30, tai WC komendanto valandos matyt jau nebesiryzo ivesti. todel ir paprsase issikraustyti.

vat. tokia tai istorija. krausytis kitur vienaip ar kitaip zadejom. tai tik pagreitina reikalus. siandien jau pasizvalgem po potencialias vietas kur noretume gyventi, dabar sesim ant net'o ir per kita savaite susisaudysim. tiesa, kambarioku kuri laika gal neturesim. kad sudauzsytos sirdys sugytu:))

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nereikia nervintis. Gi pilnatis, bent jau Lietuvoj. Tai ir lenda visos raganos i pavirsiu. Gerai, kad dar egzekuciju su katinais nebuvo..:)

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

Vo ble!!! Aborigene - shyzike :))) Sekasi gi Jums!! O gal ji kokios zoles paruke gerai neisdziovintos? :) Karochia nekriskite i panika! Susirasite kokia chata!!!! Tik Jus jos daugiau nenervinkite - nes ji dar venas persipjaus :)

O geriausiai tai jos katina paslepkite kur nors o poto padekite ji surasti :) busite geriausi draugai :)))

O siaip tai ir is nuotraukos ji tokia shizike atrode :) Bet manau neprapulsite!!!

O isvaziuodami visus daiktus i kitas vietas perstatykite :) Bus fun!!!

Anonimiškas rašė...

ei liaudis! bukit tikrais lietuviais. 1. pagrobiam katinus. 2. prisijaukinam katinus. 3 pareikalaujam ispirkos. 4. grazinam katinus. 5. kai prijaukinti katinai sugrizta, pareikalaujam ispirkos vel.....

Anonimiškas rašė...

geras cia su tais katinais:)

Anonimiškas rašė...

Labas,
Blyn, jinai man nuo pradziu atrode itartina, nu bet gerai, kad dar dave biski laiko smutkem susidet, susirasit kur gyvent...

nu bet ir isterike...

Anonimiškas rašė...

Cia jau xebra as Jums taip pasakysiu - imkit tokia xata, kad mes galetume atvaziuot. o jau kai mes atvaziuosim, tai ne tik kad night life pamatys NZ ppl, bet ir girta lietuvi pamatys su tolumoj besirodanciu Tomu:)))))
o tai jau blogiau (arba linksmiau - kaip paziuresi).

Aurimas

Anonimiškas rašė...

uzjauciu. bet laiko dar siek tiek yra, tikiuosi, viskas susiklos neblogai.

Anonimiškas rašė...

Ei !!!! NZ!!!! Kur Jus?!? A gyvi da :)?