ketvirtadienis, gruodžio 14, 2006

APIE KALBA

Kalba ten anglu. Ta zino visi. Taciau mazai kas pasakoja apie unikalu fenomena, Lietuva siejanti su Zelandija. Marijampolietiskas akcentas! Zodziu visi lietuvos marijampolieciai, is kuriu visos pasaulio mokytojos bando isguiti unikalia "ė" tarti, nenukabinkit nosies ir vaziuokit cia. Is karto pritapsit kaip cia gime. Vėėėry wėėėll (nezinau ar matysis ė, tai cia butu ta ju eee:). Mum su Linu buvo naturalus sokas. Klausaisi ir savom ausim netiki. Mėėėn. Del to unikalumo siek tiek sunkiau suprasti ju sneka. Linas is vis siurpsta. Kai boba ka nors pasako, jis galvoja kad jinai su savim snekasi:) as vis vaizduoju kruta, nes kazkaip lengviau su klausymu, bet kai nueinu i darbo pokalbi, tai turiu save pakontroliuoti, nes vis atsuku ausi i pasnekova, o ne akis:)))

bet siaip gerai. Visi sako, kad musu kalba "Pėėėrfėėėct". Ko nesuprantam perklausiam. Linas tobulai ivaldes spelinga, tai viska spelinasi. Man su tuo sunkiau. Net spelindama savo pavarde amzinai sprendziu dilema G raide yra dzi ar dzei. Asimenu pagal J.Lo:)

tiek. siandien patenkinau savo alki pirkti, kada kita karta parasysiu apie sionykscius shopinimosi ypatumus:) Linas ivalde technologijas ir jau dabar naujuos namuos turim interneta, tiesa kol kas letokas, bet per kita savaite gal susiupgreidinsim.

Tiesa, siandien bandysim sukelti nuotraukas i senesnes rasliavas, taip kad irodymu, kad ne liepkalnio karves ganom bus:)
O cia Linas jaukinasi (o gal kankina) kates :)

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

Jūs prieš pat išsikraustant katinus ricina užšerkit, kad bobutei nutirestu namus... Ot tai juoko bus...

AB