antradienis, sausio 14, 2014

Savaitė nr.2

Balkoninės daržininkystės rezultatai. Braškė ir pomidorai išgyveno, nes juos buvom įsūdę draugams per Kalėdas ir Naujus. Dėl kažkokių nesuprantamų priežasčių (nors iš tikrųjų nėr čia ko meluot, tiesiog tingėjau), nusprendžiau kad visos prieskoninės žolės sugebės išgyventi 2 savaites Melburno oro ir be kasdieninio laistymo. Ištvėrė tik rozmarinas. Nu ir dzin. Kam tie krapai. Šaltibarčiai nuo šiol bus su rozmarinu.


2 komentarai:

ziidre rašė...

Neitiketina, kad transliacijos sugrizo ir dar su darzo elementais !!! :) smagu!

Zivile, ka reiskia kai nuotraukoj matosi tavo kojos?
Idomu, nes as tokiu epizodu irgi turiu ir mano paaiskinimas toks, kad kai jau matosi kojos, tai zinokit, kad megaujuosiu akimirka ir esu labai laiminga! :) idomu ka tau tai reiskia?

Zivile rašė...

:) o as vel nusprendziau, kad gyvenimo aprasinejimas kad ir koks lakoniskas jis butu, yra nei sis nei tas:)

o del koju tai hmmm. Niekada taip giliai nekasiau. Cia turbut viena is labiausiai naudojamu fotografiniu klisiu kai nori parodyt "kad gerai", "ziurekit kur esu" ir t.t. Nes visi zinom, kad visu ugiu isimontuot i kiekviena foto yra baisus nelygis. O cia lyg ir meniskai gaunas:)

Pedu fotkinimu taip pat ko gero galima nustatyti pradine narcizizmo stadija. Truputi kilstelint kojas ir fotika vaziuojama i "sausage legs" arba "as turiu tarpa tarp slaunu" teritorija. Dar truputi kilsteli ir jau gali demonstruoti "bikini bridge" - cia vienas naujesniu fenomenu, kai gulint pliaze, prie baseino ar siaip su graziu vaizdu i kazkur fotkiniesi nuo bambos zemyn. Bikini kelnaites turi but ciut pakibusios ant klubikauliu, o pilvas ikrites. Zinute pasauliui: "as kuda ir as ilsiuosi nerealioj vietoj". Nu ir paskutine stadija, kai jau trauki save visa nuo krutines zemyn. Nu bet cia jau aukstasis ego pilotazas, nes tam reikia gerokai issitepti kokosu aliejum (kad blizgetu gi), patartina tureti dirbtine krutine (kad niekas nebutu nuvaziave i sonus ir t.t.).

Va taip va. Dabar kai surasiau, tai atrodo geriau ir nereikia galvoti kas ka reiskia. Si sezona matyt koju daugiau nebefotkinsiu;)