pirmadienis, rugsėjo 24, 2012

Lietuva buvo tobula

Tik dabar, kai Melburne pagaliau išlindo saulė, galiu parašyt, kad atostogos Lietuvoj buvo nerealios. Draugai tobuli, atsipūtę ir laimingi. Lino sesės vestuvė ir jos nauja giminė be galo smagi. Karstynės medžiuose su sparčiai augančiais bambliais - fantastiškos ir tuo pat metu čiut liūdnos, nes su bendraamžiais visa gerą ir smagią patirtį gali kartot ir kartot, o vat bambliai auga ir kitą kartą viskas bus jau totaliai kitaip.

Savi namai iš vis nerealu.. Pradedant slyvų rijimu tiesiai nuo medžio lietuj lyjant iki baidarių žygio tėvų prūde. O kur dar maudynės Dubysoj, nesibaigiantys pašnekesiai ant liepto ežeran, smagus ir greitas traukinys iš Vilniaus į Kauną ir apskritai... Manau, kad noriu namo. Ir panašu, kad tą norą gali numušti tik gera Australijos saulė ir pagaliau ateinantis pavasaris. Nes vasara Lietuvoj ir žiema Australijoj yra lygu akmuo ant širdies ir beribis Raseinių idealizavimas:)
Cha iš čia nesimato, bet mano maikė tai su Tado Blindos alum, o Lino su kengūrom. Patys to nežinodami jau buvom pasidalinę į oponuojančias stovyklas "liekam Australijoj" ir "važiuojam namo":)
Nu gražu gi. Visą savaitę lijo taip, kad beveik patapom gerais sprinteriais "į uogas" ir atgal po stogu
Dubysa.

3 komentarai:

Vilmis rašė...

tai visad galit ištisus metus gyventi vasaroje, migruodamis kas kokius 3-4 mėn vis kitur :)

Ginata rašė...

Sveiki sugrįžę į saulėtą Australiją.
Puikios nuotraukos, viskas taip lietuviška ir gražu, lietuviška vasara, lietuviška gamta.
Linkėjimai jau nebe iš Moorabbin, bet iš Geelong.


Linas rašė...

Huh, Geelongas? Mes i ta puse labai retai kada vaziuojam. Dar maziau sansu susitikt...