šeštadienis, liepos 07, 2012

Lenkų Santechnikas: Žus Milijardai Žmonių...

Besitvarkydami praėjusį savaitgalį netikėtai aptikome, kad mūsų vandens šildymo katilas leidžia vandenį. Pačiu laiku, ot būtų bėdos, jei kas atsitiktų kol mes Lietuvoje...

Kadangi šeimininkė rusė, tai atmetė nuomos agentūros siūlomus santechnikus ir po 2-3 dienų atsiuntė santechniką lenką. Pasikeikęs, kad naudojam per didelės talpos katilą, pareiškė, kad aš jam turiu padėti atnešti tą katilą pakeitimui! O mūsų namas kaip žinia be lifto, o ir mano nugara suvaryta, tai aš visai nesiruošiau jam padėti. Į mano atsikalbinėjimus ir pastabą, kodėl neatsivežė porininko, lenkas atkirto, kad tie kurie atvažiuoja su porininkais kainuoja tūkstančiais, o jis šitą darbą padarys už šimtus. Tipo čia mano bėdos - šeimininkė gi moka. :))

Vandeniu varoma mašina

Nuėjus prie mašinos, santechnikas iškart pradėjo girtis, kad jo mašina yra varoma vandeniu. Parodė prietaisėlį ir sakė, kad skiedžia dyzelį 20% vandeniu dėl ko ne tik, kad sutaupo pinigų dyzeliui, bet ir padidėja galia.

Pasišnekėjus ilgiau išaiškėjo, kad jis naudoja vandenilio ir deguonies mišinį - HHO arba Oxyhydrogen, kuris naudojamas kaip papildas kurui. Panaršius internete galima rasti nemažai tokiu pagrindu sukurtų variklių, bet Paul'as sakė, kad jam reiktų surasti kokį inžinierių, kuris galėtų suderinti mašinų kompiuterius, tuomet jis galėtų pasiekti santykį 50/50 ir tapti milijonieriumi :) Kadangi mes "rusai", tai prašė surasti kokią rusų firmą užsiimančią šituo reikalu ir pažadėjo mane padaryti jo biznio dalininku :))

Na, kas nusimano apie mašinų kompiuterius ir HHO variklį - atsiliepkit! :)

Žus milijardai žmonių

Plepus tas santechnikas pasitaikė, niekaip negalėjau dirbti prie savo projektų, kol jis sukinėjosi, bet viršūnė buvo pasiekta, kai jis paklausė ar aš nors kiek religingas. Tuomet pradėjo pasakoti, kad matė ženklą, kaip žūva milijardai žmonių ir tik tie kas nors gabalėlį širdies skiria dievu bus išgelbėti. "Viskas kaip parašyta Biblijoje - žemę užlies lava, bet tereikės pasitiesti Biblijos lapą ir lava apibėgs aplink..."

Jau net neklausiau kaip ir kada jis tą praregėjimą matė, tik paklausiau ar tai bus šiais metais (2012 juk!). Sakė, kad ne, bet tikrai milijardus gyvybių nusinešianti stichinė nelaimės įvyks dar mums esant gyviems! Taigi, šiais metais dar galime būti ramūs, bet jau reikia pradėti ruoštis pasaulio pabaigai...:)

2 komentarai:

Evaldas rašė...

gera tema prie lauzo bus :)

Aidas rašė...

zmogus matyt dirba viena sir nori pabendrauti...:) kol nezuvo su savo tuo milijardu..