antradienis, rugpjūčio 23, 2011

Kimberleys regionas

"Aktyvusis" atostogų etapas nr2. Kimberleys regionas

5 dienos.
Nuostabūs kanjonai, kriokliai, šaltiniai, baobabai...


Pilnos kelnės baimės, kai kulniuojant iki kokio tarpeklio sutikti žmonės, pataria pasisaugoti ir neužlipti ant tako besišildančios gyvatės :)



Totali ekstazė paaiškėjus, kad po geros valandos šokinėjimo nuo akmens ant akmens šaltinyje ar kriokliuose galima maudytis ir totalus ašarų gumulas, kai po kulniavimo +35C karštyje paiškėja, kad maudynių nebus, nes su šiemetiniais potvyniais iki čia atkeliavo krokodilai...


Toks nuolatinis emocinis up & down. Šiaip tikrai gražu be proto. Bet kasdieninis kaulų kratymas duobėtais ir šaltiniuotais keliais pratestavo kantrybės  limitus neblogai:)) Linas turbūt ilgai atsimins 50 km kelio atkarpą, kai važiuodami į priekį kirtom 37 įvairaus didumo upeliūkščius. Ir paskui tuos pačius 37 važiuodami atgal :)


O aš visam gyvenimui išmokau pamoką, kad bet kuris rimtesniu 4WD kvepiantis pasivažinėjimas galvoj automatiškai turi įjungti kelio ženklą, kurį dėl puritoniškumo ar tiesiog neapdairumo pamiršo kelininkai.


Juokas juokais. Pusės dalykų normaliai nemačiau ir negalėjau nufotkinti, nes dirbau savo pačios liemenuku. O kur dar baimė, kad po tokio pasivažinėjimo krūtys nutys iki juosmens ir jas galėsiu toliau nešioti susijuosusi diržu, kad nesimaskatuotų, - kaip kad daro vienos afrikos genties atstovės...
Rytoj - paskutinė atostogų dalis Broome

3 komentarai:

Evaldas rašė...

krokodilai jega :)

Anonimiškas rašė...

Sveiki,
Malonu skaityti apie Jusu atostogas. Isivaizduoju, kiek daug ispudziu patyrete. Ir labai labai grazios nuotraukos sudetos, kartais atrodo, kad nera ten ko paciam ir vaziuoti, nes kuo puikiausiai ir Jus viska perteikiate skaitytojams. Bet deja, geriau karta pamatyti nei kelis kartus isgirsti... Tad gal kada nors gyvenime ir as ten nuvyksiu.... :)

gin rašė...

šaunios atostogos:) O bekelė- jėga! Mes kai pardavėm savo džipuką, labai pasiilgau smėlio rukloje, upokšnių, purvo...gerai kad i LT krokodilai neatmigruoja:)