sekmadienis, birželio 05, 2011

Pirmas žiemos savaitgalis

Pirmas mūsų ketvirtos (!!) Melburno žiemos savaitgalis buvo tobulas. Tokį jį ir planavau. Tik šį kartą toks ir gavosi:)

Tuščios vyninės ir svečiais be proto besidžiaugiantys vyndariai (turistam per šalta, o vietiniam žiemą vis tiek rūpi tik sportas). Miškai be gyvačių (jom irgi per šalta). Ir namukas pavadinimu forget-me-not. Viskas taip žiemiška ir gerokai romantiška. Ir kas valandą nereikia tepliotis saulės kremu.

Patinka man Melburno žiemos.





p.s. o man totaliai nebesirašo blogas. Ir šiaip lietuviškai rašiau matyt tikrai seniai, nes kokias 5 minutes niekaip nesugalvojau kokią stebuklingą kombinaciją reikia suspaudyti, kad įsijungtų lietuviškas raidynas:)

12 komentarų:

Kristina rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Evaldas rašė...

nu va ..... jei jau rasyti sunku , tai cia jau rimta :) O pas vasara :)

Anonimiškas rašė...

As slapcia vis skaitau jusu bloga, ir niekaip negaliu sulaukti nauju irasu , nekantrauju :)

Noretusi bent atostogu nuvykti i Australija , nes tiek knygu prisiskaiciau :)

Parasykit dazniau, nes tikrai idomu, o be to jus taip juokingai aprasote savo nuotykius :)

Sekmes ziemojant
Inesa

ell rašė...

Mums šita Melburno žiema tikras šokas-tikrai negalvojau kad bus taip šalta...Šitie jų viengubi langai tai tikras shit-tik išjungi radiatorių ir jau šalta, danties ant danties nepataikai...O kai reikia ryte septintą į darbą eiti tai išvis siaubas-vos keli laipsniai šilumos. Gausim nuolatinę vizą tai nešim kudašių į kitą valstiją,nepatinka toks klimatas-mažai kuo nuo lietuviško skiriasi :(

Vilmis rašė...

Jau ketveri metai? Man tai tik trys susiskaičiuoja :)

@ell, idealu niekur nebus - važiuosi šiauriau, ten vasarą karšta, visokie ciklonai sukasi, o be to darbai pagrindinai yra Melburne/Sidnėjuj. Taip kad visą laiką reiks kažką aukoti.

Linas rašė...

Vilmi: 3 metai, ketvirta ziema - jauti skirtuma :))

ell: jooo, kaip ir sake Vilmis, kitose vietose kitos problemos :) Bet va vaziuojam liepos pabaigoj i Brooma, tai gal isimylesim ir bus proga kraustytis...

Gal ir irasu tada padauges bloge, Inesa :))

Vilmis rašė...

nedidelį, bet jaučiu :D

O pačiam Broome be kelių dienų, tai neradau ką veikti. Gal jūs ten labiau ištyrinėsit apylinkes.
www.matsosbroomebrewery.com.au patiko alus iš mango, tik kad ne visi jūs jį geriat :)

ell rašė...

Norėjom šį šventinį savaitgalį nuvaryti kur į tropikus, bet pasižiūrėjom į kainas tai fantazija iškarto atšoko-dviem žmonėm dviem dienom iš Melburno į Cairs gaunasi daugiau nei $1000...Išprotėjo Jetstar'as jau visai.

Galvojau kad domestic flight'ai pigesni bus. Pasirodo kai jie reklamuoja pigius skrydžius tai čia vienam žmogui ir į vieną pusę. Atgal bilietai būna dar brangesni, taigi reklamuojamas kainas reikia dauginti iš 4 ir dar šiek tiek dadėti. O kur dar viešbučiai...


To Vilmis:, Matai šiaurėj butų nuoma pigesnė, Melburne 60% algos palieku o kur dar pragyvenimas-susitaupyti praktiškai neišeina, lieka vos keli šimtai žalių(paraudonavusių).
Kažkaip Melburnas man įspūdžio nepaliko.Gerai kad nors darbas patinka, kitaip išvis čia Melburne būtų depresija. Jeigu anksčiau svajojau išvažiuoti į AUS gyventi, tai dabar lygiai taip pat svajoju į QLD, kur nors auskčiau Brisbane-mano specialybė labai paklausi-darbo rasiu visur kur tik belsiuos :)

Linas rašė...

ell: ilgiesiems savaitgaliams reikia skrydzius planuotis pries 3 men, jei nori gauti pigiai :)) Visi gi nori tuo metu kazkur skristi, tai ir nelieka pigiausiu bilietu...

ell rašė...

Hmmm, kitą kartą žinosiu kad iš anksto reikia planuotis, tiesiog galvojau kad čia bus panašiai kaip Lietuvoje kur Rianair'as skrydžius po europą už 80lt siūlo... Gyveni ir mokaisi. Kasdien vis nauji siurprizai.

Vilmis rašė...

Jei su darbais tau nėr problemų, tai tada kitas reikalas. Aš aukščiau Brisbane nelabai ką turėčiau veikti, tai net ir mažesnė nuoma būtų maža paguoda :)

O su avia bilietais, tai ir ryanair paskutinę minutę pigių bilietų negausi, ypač ilgiems savaitgaliams.

Anonimiškas rašė...

Tikekimes tikekimes , kad padauges tu irasu , lauksiu su nekantrumu . :)

Inesa